Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

ThermaCare® Calmează durerea cu puterea căldurii


CARE PRODUS THERMACARE® ESTE POTRIVIT PENTRU MINE?

Durerea de spate din zona lombară, durerea de umăr și de gât creează disconfort și trebuie tratată cât mai repede posibil. Descoperă ThermaCare® comprese calde pentru calmarea durerii musculo-scheletale.

PENTRU CINE?

- Persoane care adoptă o poziție incorectă când stau așezate pe perioade lungi de timp sau care stau mult în picioare
- Persoane care realizează efort fizic la serviciu sau în gospodărie
- Persoane care au grijă de copii sau bătrâni
- Persoane care practică sport de obicei sau ocazional
- Persoane care se ocupă de treburile casnice

Eficacitate dovedită clinic

La începutul dezvoltării compreselor calde ThermaCare® au fost efectuate mai multe studii pentru a determina efectul și eficacitatea acestora. În acest context, furnizarea continuă de căldură constantă cu ThermaCare® s-a dovedit a fi o opțiune eficientă și sigură pentru tratarea durerii de spate acute nespecifice.

  • Testate clinic

  • Confortabile și discrete

Printre altele, s-a demonstrat într-un studiu clinic că aplicarea pe timpul nopții a compreselor calde ThermaCare® induce o ameliorare semnificativă a durerii la trezire, iar un alt studiu a arătat că utilizarea compreselor calde ThermaCare® în timpul exercițiilor fizice a redus semnificativ durerea lombară acută și a îmbunătățit rezultatele funcționale.

72% dintre toți participanții care au utilizat compresele calde ThermaCare® în timpul fizioterapiei au revenit la funcționalitatea inițială până în ziua 7 (la 2 zile după a cincea zi consecutivă de utilizare).