Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

ZIAJA

Ziaja este o companie de familie, din Polonia cu o experienta de peste 3 decenii pe piata ingrijirii tenului si a produselor farmaceutice. Ziaja este unul dintre liderii pietei poloneze, cu vanzari de peste 66 milioane de unitati, vandute pe an.

Productia este realizata in unitati moderne, localizate in zone ecologice cu laboratoare proprii de cercetare si dezvoltare. Vorbim de un portofoliu de peste 1000 de produse pentru ingrijirea tenului, corpului si parului si produse farmaceutice de cea mai inalta calitate.

Oferta internationala include peste 250 de produse construite pentru toate tipurile de nevoi. Conceptual produsele Ziaja se bazeaza pe furnizarea catre client a produselor de inalta calitate la preturi atractive. Preturile competitive aduc totodata siguranta si eficacitate.

Calitate

Lucram cu respectarea stricta a standardelor, dupa un sistem strict, calitatea ridicata a produselor Ziaja este garantata de ISO SR EN 9001:2008 si standardele GMP. Fiecare reteta este pregatita cu atentie maxima, respectand standardele fizico-chimice si dermatologice si cu respectarea legilor cosmetice ale UE. Niciunul dintre materialele raw nu sunt testate pe animale sau calificate CMR- cancerogenic, mutagenic, sau care afecteaza reproducerea. Toate sunt REACH.

Produsele noastre sunt supuse unor numeroase teste:

  • Testele sunt realizate intern cu echipamente Visia si Courage Khazaka

  • Testele dermatologice si aplicarea produselor sunt realizate sub supraveghere dermatologica.

  • Testarea produselor, in functie de folosirea lor, se realizeaza in colaborare cu oftalmologi, stomatologi si ginecologi.

  • Testarile hipoalergenice se fac in –vivo.

Articolele 1-20 din 218

Setati descendent
produse pe pagină