Periute de dinti

Cum alegi o periuta de dinti pentru copii?

Exista tot felul de periute pentru copii, dar medicii stomatologi recomanda periutele de dinti cu peri moi, rotunzi, pentru o mai buna curatare a dintilor. Asta pentru ca perii moi pot curata dintii fara sa afecteze gingia. Periutele de dinti cu peri duri ii pot rani gingia copilului si nu au o putere la fel de mare de curatare. In plus, marimea periutei de dinti trebuie sa fie confortabila pentru gura copilului si destul de mica pentru a putea curata toate locurile in care se ajunge greu.

Aceasta trebuie sa intre cu usurinta intre molari si obraji. Cand achizitionezi periuta de dinti a copilului, ia-l cu tine pentru a putea aprecia cu acuratete marimea. Incearca sa alegi o periuta special creata pentru copii si adecvata varstei acestora.

Cum alegi o periuta de dinti electrica?

periuta de dinti electrica te va ajuta sa iti imbunatatesti igiena orala si sanatatea. Spre deosebire de periutele de dinti clasice, o periuta de dinti electrica are un maner reincarcabil si capete de periere oscilante care trebuie inlocuite odata la trei luni. Periile rotative si vibrante simuleaza miscarea mainii atunci cand folosesti o periuta de dinti clasica, numai ca la viteze mult mai mari.

Periatul manual corect ar trebui sa se faca cu o viteza de aproximativ 300 de rotatii pe minut, in timp ce o periuta de dinti electrica poate performa intre 3000 si 7000 de rotatii pe minut. Ca rezultat al acestei viteze cea mai buna periuta de dinti electrica va inlatura placa dentara si va reduce gingivita mult mai repede.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter