Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Ceaiul pentru imunitate de la Alevia intareste imunitatea in sezonul rece si creste rezistenta organismului la diferite infectii. Ajuta la refacerea organismului dupa boala, dupa perioade lungi de stat la pat. Ceaiul pentru imunitate de la Alevia este indicat mai ales persoanelor cu un sistem imunitar scazut si creste capacitatea organismului de a lupta impotriva bolilor.
Ceaiul pentru imunitate de la Alevia contine Echinaceea, catina, menta, busuioc, soc, hibiscus, macese etc. Acest produs este un supliment alimentar recomandat pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic. Contraindicat copiilor sub 3 ani și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Ceaiul verde este originar din Asia de sud-vest, mai exact primele plantatii de ceai dateaza din China Antica din anul 5.000 inaintea erei noastre. Insasi denumirea de ceai verde vine tocmai de la faptul ca frunzele de ceai verde raman verzi chiar si dupa prepararea termica.
Virusul sincitial respirator (RSV) este o infectie virala comuna, intalnita frecvent in societate. Acesta cauzeaza simptome respiratorii care pot varia de la forme usoare, asemanatoare racelii, pana la forme severe, care necesita spitalizare. Citeste acest articol pentru a afla care sunt simptomele, complicatiile si cele mai bune metode de diagnostic si tratament.
Atunci cand vorbim de parazitoze intestinale, cele mai comune tipuri de protozoare sau viermi intestinali includ Giardia si Cryptosporidium. Cei mai obisnuiti helminti sunt oxiurii, anchilostomosii, tenia si viermii rotunzi. In multe cazuri, acesti viermi ajung in sol in diferite gunoaie, resturi de fecale de la animale si intra in contact in organismul uman prin contact cu materiale infectate sau daca anumite alimente nu sunt spalate corect sau nu sunt gatite corespunzator. Riscul de a gazdui in intestin o specie de viermi intestinali este mai mare daca locuiti sau vizitati o zona in care parazitii sunt obisnuiti sau in care deseurile umane sau animale nu sunt tratate corespunzator.
20 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
20 ianuarie 2025
Homeopatia este o metoda de tratament care stimuleaza tendinta naturala de vindecare a organismului, folosind medicamente preparate din substante de origine minerala, vegetala si animala preparate prin procese specifice in laboratoare farmaceutice specializate si care trateaza organismul ca un intreg. Aceste medicamente se numesc remedii homeopate si ele sunt lipsite de toxicitate, nu au reactii adverse si nu dau dependenta.
Sistemul imunitar are un rol esential in corpul nostru, deoarece, daca este slabit, ar putea provoca infectii si boli la fel de grave ca cancerul. In corpul nostru, sangele circula prin artere si vene care contin multe tipuri de celule. Monocitele sunt un tip de celula imuna, a carei functie este de a combate anumite infectii. Acestea sunt facute in maduva osoasa datorita celulelor stem numite monoblaste si calatoresc prin sange catre tesuturile corpului, unde sufera o transformare si devin macarofage, care elimina mortii celule si regleaza imunitatea impotriva substantelor straine.