Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

OTC - ANDM
Producator: BAYER
Data de expirare produs: 31.08.2025

Aspirin contine acid acetilsalicilic.

Acidul acetilsalicilic este un analgezic (scade durerea) si antipiretic (scade febra). 

Aspirin este utilizat pentru tratamentul simptomatic al febrei si/sau durerii de intensitate usoara pana la moderata, cum sunt durerea de cap, sindromul gripal, durerea dentara, durerea musculara.

Mod de administrare Aspirin:

Administrare orala.

Adulti si adolescenti (cu varsta peste 16 ani): doza unica recomandata este de 1 drajeu si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore. Pentru dureri mai intense sau febra mai mare, doza unica recomandata este de 2 drajeuri si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore.

Doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 6 drajeuri.

Pentru pacienti varstnici (cu varsta de 65 de ani si peste) doza unica recomandata este de 1 drajeu si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore, iar doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 4 drajeuri.

Pentru adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani (cu greutatea corporala 40 – 50 kg) doza depinde de greutatea corporala a adolescentului, varsta precizata fiind doar cu scop informativ; doza unica recomandata este de 1 drajeu si poate fi repetata la un interval de cel putin 4 ore, iar doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 6 drajeuri. Luati drajeul/drajeurile cu o cantitate mare de lichid.

Nu luati acest medicament timp de mai mult de 3 zile (pentru febra), respectiv timp de mai mult de 3-4 zile (pentru durere), decat daca medicul recomanda astfel.

Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active Aspirin:

Fiecare drajeu contine acid acetilsalicilic 500 mg.

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati drajeurile Aspirin:

-          daca sunteti alergic la acidul acetilsalicilic sau la alti salicilati sau la oricare dintre componentele acestui medicament sau a unui medicament inrudit

-          daca aveti ulcer gastric sau intestinal (inclusiv ulcer duodenal)

-          daca aveti o afectiune hemoragica sau un risc de sangerare

-          daca aveti insuficienta renala, insuficienta hepatica sau insuficienta cardiaca severa.

Consultati medicul inainte de utilizare: daca utilizati alte medicamente care contin acid acetilsalicilic, daca utilizati cu regularitate analgezice, daca aveti antecedente de ulcer sau sangerari la nivelul stomacului sau al intestinelor, sau inflamatii ale mucoasei stomacului (gastrita), daca aveti afectiuni hepatice, renale, la nivelul inimii sau circulatiei sangelui, daca aveti astm bronsic, diverse reactii alergice ori daca urmeaza sa vi se efectueze o interventie chirurgicala ori daca efectuati in acelasi timp un tratament cu alte medicamente.

Acest medicament nu trebuie administrat copiilor si adolescentilor cu varsta sub 16 ani, fara recomandarea medicului.

In primele cinci luni de sarcina trebuie sa cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a lua acest medicament sau alte medicamente care contin acid acetilsalicilic. Incepand din luna a sasea de sarcina (mai mult de 24 de saptamani de amenoree), nu trebuie sa luati acest medicament, deoarece va poate cauza probleme grave dumneavoastra sau copilului dumneavoastra.

Daca ati luat acest medicament in timpul sarcinii, adresati-va imediat medicului dumneavoastra.

Nu utilizati doze mari de ASPIRIN pentru perioade mari de timp fara recomandarea medicului. Acest medicament contine sodiu 71,7 mg in fiecare drajeu.

Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 8 drajeuri.

Cutie cu 20 drajeuri.

Aspirin 500 mg, 20 drajeuri

în stoc
Rating:
100 % of 100
16,90 RON

Ce este Aspirin şi pentru ce se utilizează

Aspirin conţine acid acetilsalicilic. Acidul acetilsalicilic este un analgezic (scade durerea) şi antipiretic (scade febra).

Aspirin este utilizat pentru tratamentul simptomatic al febrei şi/sau durerii de intensitate uşoară până la moderată, cum sunt durerea de cap, sindromul gripal, durerea dentară, durerea musculară.

Aspirin este indicat în mod specific la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi peste (având o greutate corporală de 40 kg sau mai mare). În cazul pacienţilor cu o greutate corporală sub 40 kg, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru a vă recomanda alte forme farmaceutice care conţin acid acetilsalicilic.

Trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră în cazul în care nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău după 3 zile (în cazul febrei) sau 3-4 zile (în cazul durerii).

Mai multe informații
Prospect OTC

Prospect: Informaţii pentru utilizator

 

Aspirin 500 mg drajeuri

Acid acetilsalicilic

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

∙ Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

∙ Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.

∙ Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

∙ Dacă după 3 zile (în cazul febrei) sau 3-4 zile (în cazul durerii) nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic

∙ Modul de eliberare : fără prescripţie medicală

Ce găsiţi în acest prospect:

1. Ce este Aspirin şi pentru ce se utilizează

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Aspirin

3. Cum să utilizaţi Aspirin

4. Reacţii adverse posibile

5. Cum se păstrează Aspirin

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1. Ce este Aspirin şi pentru ce se utilizează

Aspirin conţine acid acetilsalicilic. Acidul acetilsalicilic este un analgezic (scade durerea) şi antipiretic (scade febra).

Aspirin este utilizat pentru tratamentul simptomatic al febrei şi/sau durerii de intensitate uşoară până la moderată, cum sunt durerea de cap, sindromul gripal, durerea dentară, durerea musculară.

Aspirin este indicat în mod specific la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi peste (având o greutate corporală de 40 kg sau mai mare). În cazul pacienţilor cu o greutate corporală sub 40 kg, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru a vă recomanda alte forme farmaceutice care conţin acid acetilsalicilic.

Trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră în cazul în care nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău după 3 zile (în cazul febrei) sau 3-4 zile (în cazul durerii).

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Aspirin

Nu utilizaţi Aspirin:

∙ dacă sunteţi alergic la acidul acetilsalicilic sau la alţi salicilaţi sau la oricare dintre componentele acestui medicament (enumerate la pct. 6);

∙ în cazul în care aţi avut un episod de astm bronşic sau aţi avut o reacţie alergică (de exemplu urticarie, angioedem, rinită severă, şoc) cauzate de administrarea acidului acetilsalicilic sau a unui medicament înrudit (în special a medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene);

∙ dacă aveţi ulcer gastric sau intestinal (inclusiv ulcer duodenal);

∙ dacă aveţi o afecţiune hemoragică sau un risc de sângerare;

∙ dacă aveţi insuficienţă renală, insuficienţă hepatică sau insuficienţă cardiacă severă;

∙ dacă efectuaţi tratament cu metotrexat în doze mai mari de 20 mg/săptămână;

∙ dacă efectuaţi tratament cu anticoagulante orale (medicamente care subţiază sângele, pentru a preveni coagularea acestuia);

∙ dacă sunteţi gravidă în mai mult de 5 luni (mai mult de 24 de săptămâni de amenoree).

Pentru orice nelămuriri cu privire la necesitatea utilizării acestui medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Atenţionări şi precauţii

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza Aspirin :

∙ dacă efectuaţi tratament cu alte medicamente care conţin acid acetilsalicilic, pentru a evita riscul de supradozaj;

∙ dacă apar dureri de cap în timpul utilizării Aspirin în doze mari, pe o perioadă îndelungată de timp, nu creşteţi doza şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru sfaturi;

∙ dacă utilizaţi cu regularitate medicamente împotriva durerii, în special mai multe medicamente împotriva durerii în acelaşi timp, acest lucru poate determina scăderea funcţiei rinichilor;

∙ dacă aveţi un deficit de G6PD (glucozo-6-fosfat-dehidrogenază) (o boală ereditară care afectează globulele roşii din sânge), deoarece acidul acetilsalicilic utilizat în doze mari poate cauza hemoliza (distrugerea globulelor roşii din sânge);

∙ dacă aţi avut ulcer gastric sau intestinal, hemoragii gastrice sau intestinale sau gastrită;

∙ dacă aveţi insuficienţă renală sau insuficienţă hepatică;

∙ dacă aveţi astm bronşic: apariţia unor episoade bruşte de astm bronşic, la unii pacienţi, poate fi asociată cu reacţiile alergice la medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene sau la acidul acetilsalicilic. În acest caz, nu este recomandată utilizarea acestui medicament;

∙ în cazul sângerării menstruale abundente;

∙ dacă în timpul tratamentului apare hemoragia gastrointestinală (eliminarea de sânge pe gură, prezenţa sângelui în materiile fecale, materii fecale de culoare închisă); trebuie să întrerupeţi tratamentul şi să vă adresaţi imediat medicului dumneavoastră sau unui serviciu medical de urgenţă;

∙ dacă efectuaţi în acelaşi timp un tratament cu medicamente care subţiază sângele, pentru a preveni coagularea acestuia (anticoagulante);

∙ Acidul acetilsalicilic creşte riscul de sângerare chiar şi în cazul utilizării de doze mici şi chiar dacă a fost administrat cu câteva zile înainte. În cazul în care aveţi programată o intervenţie chirurgicală, chiar dacă este minoră, spuneţi-i medicului dumneavoastră, chirurgului sau dentistului că utilizaţi acid acetilsalicilic;

∙ Acidul acetilsalicilic determină modificarea cantităţii de acid uric din sânge. Acest aspect va fi luat în considerare la administrarea medicamentelor împotriva gutei;

∙ Nu este recomandată utilizarea acestui medicament în timpul alăptării.

Copii și adolescenți

Sindromul Reye (o boală foarte rară, însă severă, asociată în principal cu deteriorarea neurologică şi hepatică) a fost observat la copiii și adolescenții cu boli virale cărora li se administrează acid acetilsalicilic. Prin urmare:

∙ în cazul unei boli virale, cum sunt gripă sau varicelă, acidul acetilsalicilic nu trebuie administrat la copii fără recomandarea unui medic;

∙ dacă apar semne de ameţeli sau slăbiciune, modificări ale comportamentului sau vărsături după administrarea de acid acetilsalicilic la un copil, anunţaţi-l imediat pe medicul dumneavoastră.

Aspirin împreună cu alte medicamente

Vă rugăm să-i spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi alt medicament.

În textul care urmează sunt utilizate următoarele definiţii:

Acidul acetilsalicilic poate fi utilizat pentru tratamentul afecţiunilor reumatice în doze mari (denumite doze „antiinflamatoare”), definite ca: 1 g sau mai mult în doză unică şi/sau 3 g sau mai mult pe zi.

Acidul acetilsalicilic poate fi utilizat pentru tratamentul durerii şi febrei în doze definite ca: 500 mg sau mai mult în doză unică şi/sau nu mai mult de 3 g pe zi.

Nu luaţi Aspirin:

∙ dacă efectuaţi tratament cu metotrexat în doze mai mari de 20 mg pe săptămână. În acest caz, trebuie evitată utilizarea de acid acetilsalicilic în doze mari (doze antiinflamatoare) sau utilizarea de acid acetilsalicilic pentru tratamentul durerii sau febrei;

∙ dacă efectuaţi tratament cu anticoagulante orale şi în cazul în care aţi avut ulcer gastroduodenal. În acest caz, trebuie evitată utilizarea de acid acetilsalicilic în doze mari (doze antiinflamatoare) sau utilizarea de acid acetilsalicilic pentru tratamentul durerii sau febrei.

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a lua acid acetilsalicilic împreună cu oricare dintre următoarele medicamente:

∙ anticoagulante orale, atunci când acidul acetilsalicilic este utilizat pentru tratamentul durerii şi febrei, în cazul în care nu aţi suferit de ulcer gastroduodenal;

∙ medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, atunci când acidul acetilsalicilic este utilizat în doze mari (antiinflamatoare) sau pentru tratamentul durerii şi febrei;

∙ heparina utilizate în doze curative sau la pacienţi vârstnici (≥65 de ani), atunci când acidul acetilsalicilic este utilizat în doze mari (antiinflamatoare), în special pentru tratamentul afecţiunilor reumatice sau pentru tratamentul durerii şi febrei;

∙ trombolitice;

∙ clopidogrel;

∙ ticlopidină;

∙ medicamente uricozurice utilizate în tratamentul gutei (de exemplu: benzbromaronă, probenecid);

∙ glucocorticoizi (cu excepţia terapiei de substituţie cu hidrocortizon), în cazul utilizării acidului acetilsalicilic în doze mari (antiinflamatoare);

∙ pemetrexed, la pacienţi cu insuficienţă renală în grad uşor până la moderat;

∙ anagrelidă;

∙ medicamente pentru tratamentul retenţiei de apă (diuretice);

∙ inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei, antagonişti ai receptorilor angiotensinei II;

∙ metotrexat utilizat în doze de 20 mg sau mai puţin pe săptămână;

∙ medicamente gastrointestinale cu administrare topică, antiacide şi cărbune medicinal;

∙ deferasirox;

∙ inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (de exemplu: citalopram, escitalopram, fluoxetină, fluvoxamină, paroxetină, sertralină).

Pentru a evita orice interacţiune între medicamente, trebuie să-i spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului ce alte medicamente luaţi.

Aspirin împreună cu alcool

Nu luaţi Aspirin împreună cu alcool.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte să luaţi acest medicament sau orice alt medicament.

Sarcina

În primele cinci luni de sarcină trebuie să cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a lua acest medicament sau alte medicamente care conţin acid acetilsalicilic. Începând din luna a şasea de sarcină (mai mult de 24 de săptămâni de amenoree), nu trebuie să luaţi acest medicament, deoarece vă poate cauza probleme grave dumneavoastră sau copilului dumneavoastră.

Dacă aţi luat acest medicament în timpul sarcinii, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră.

Alăptarea

Acest medicament poate trece în laptele matern. Ca precauţie, Aspirin nu este recomandat în perioada de alăptare.

Fertilitate

Medicamentul face parte dintr-o clasă de medicamente care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la încetarea tratamentului.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Acidul acetilsalicilic nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Aspirin conține sodiu.

Acest medicament conține sodiu 71,7 mg (componenta principală stabilă/sare de masă) în fiecare drajeu. Aceasta este echivalentă cu 3,6 % din maximul recomandat.

3. Cum să utilizaţi Aspirin

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doze

Doar pentru administrare orală. Luaţi drajeul/drajeurile cu o cantitate mare de lichid.

Pentru adulţi şi adolescenţi (cu vârsta de 16 ani şi peste)

∙ Doza unică recomandată este de 1 drajeu şi poate fi repetată la un interval de cel puţin 4 ore. Pentru dureri mai intense sau febră mai mare, doza unică recomandată este de 2 drajeuri şi poate fi repetată la un interval de cel puţin 4 ore;

∙ Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 6 drajeuri.

Pentru pacienţi vârstnici (cu vârsta de 65 de ani şi peste)

∙ Doza unică recomandată este de 1 drajeu şi poate fi repetată la un interval de cel puţin 4 ore;

∙ Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 4 drajeuri.

Pentru adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani (cu greutatea corporală 40 – 50 kg):

∙ Doza depinde de greutatea corporală a adolescentului; vârsta precizată este doar cu scop informativ;

∙ Doza unică recomandată este de 1 drajeu şi poate fi repetată la un interval de cel puţin 4 ore;

∙ Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 6 drajeuri.

Pentru grupe speciale de pacienţi

∙ Pacienţi cu anomalii ale funcţiei ficatului sau rinichilor sau cu probleme de circulaţie sanguină (de exemplu insuficienţă cardiacă sau evenimente care implică sângerări majore): adresaţi-vămedicului dumneavoastră sau farmacistului pentru sfaturi;

∙ Copii cu vârsta sub 12 ani (cu greutatea corporală mai mică de 40 kg): a nu se utiliza fără prescripţie medicală.

Mod de utilizare

Pentru a deschide folia, trageti spre interior de oricare margine.

Luaţi drajeul/drajeurile cu o cantitate mare de lichid.

Durata tratamentului

Nu luaţi acest medicament timp de mai mult de 3 zile (pentru febră), respectiv timp de mai mult de 3 – 4 zile (pentru durere), decât dacă medicul recomandă astfel.

Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din Aspirin

În timpul tratamentului, este posibil să manifestaţi ţiuit în urechi, o senzaţie de pierdere a auzului, dureri de cap, ameţeli – acestea sunt semne tipice ale supradozajului.

Dacă suspectaţi supradozajul cu acest medicament, opriţi tratamentul şi adresaţi-vă imediat unui medic.

Dacă uitaţi să utilizaţi Aspirin

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa o doză uitată.

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Frecvenţe: cu frecvenţă necunoscută - frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile.

Reacţiile adverse posibile determinate de acidul acetilsalicilic sunt:

Toate acestea sunt reacţii adverse foarte grave şi este posibil să aveţi nevoie de îngrijire medicală urgentă sau de spitalizare. Spuneţi-i imediat medicului dumneavoastră sau mergeţi la cel mai apropiat spital dacă observaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse:

∙ sângerare (sângerare nazală, sângerare a gingiilor, puncte roşii sub piele etc.);

∙ reacţii alergice cum sunt erupţie pe piele, episod brusc de astm bronşic sau umflare a feţei, însoţite de respiraţie dificilă;

∙ dureri de cap, ameţeli, senzaţie de pierdere a auzului, tinitus (ţiuit în urechi) care, în general, indică supradozajul;

∙ sângerare cerebrală;

∙ dureri de stomac;

∙ sângerare gastrointestinală. Vezi pct. „Atenţionări şi precauţii”. Acestea apar mai frecvent atunci când luaţi doze mari;

∙ creştere a valorilor serice ale enzimelor hepatice, în principal reversibilă la oprirea tratamentului, afectare a ficatului (în principal a celulelor ficatului);

∙ urticarie, reacţii la nivelul pielii;

∙ sindromul Reye (tulburări ale conştienţei sau comportament anormal sau vărsături) la un copil cu o boală virală căruia i s-a administrat acid acetilsalicilic (vezi pct. 2 Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Aspirin).

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea pot fi şi reacţii adverse care nu sunt menţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct la

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1

București 011478- RO

Tel: + 4 0757 117 259

Fax: +4 0213 163 497

e-mail: [email protected]

Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5. Cum se păstrează Aspirin

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe etichetă. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

A se păstra la temperaturi sub 30°C.

Nu utilizaţi dacă observaţi semne vizibile de deteriorare.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Aspirin

Substanţa activă este acidul acetilsalicilic.

Fiecare drajeu conţine acid acetilsalicilic 500 mg.

Celelalte componente sunt:

Dioxid de siliciu coloidal anhidru, carbonat de sodiu anhidru

Film: ceară carnauba, hipromeloză, stearat de zinc

Cum arată Aspirin şi conţinutul ambalajului

Acest medicament se prezintă sub formă de drajeu de culoare albă până la aproape albă, rotund, biconvex, cu diametrul de 12 mm. Drajeurile sunt marcate cu „BA 500” pe una dintre feţe şi cu sigla Bayer pe cealaltă faţă.

Mărimi de ambalaj: 4, 8, 12, 20, 24, 40, 60, 80 de drajeuri.

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă:

Bayer S.R.L.

Șos. Pipera nr. 42, etajele 1, 16, 17, Sector 2, Bucuresti, 020112Romania

Tel: 004021 529 59 00

Fabricantul:

Bayer Bitterfeld GmbH

Salegaster Chausee 1

06803 Bitterfeld-Wolfen

Germania

Acest medicament este autorizat în Statele membre ale Spaţiului Economic European sub următoarele denumiri comerciale

Franța

Asproflash 500 mg comprimé enrobé

Austria

Aspirin Express 500 mg überzogene Tablette

Belgia

Aspirine Fasttabs 500 mg omhulde tablet

Republica Cehă

Aspirin 500 mg obalené tablety

Germania

Aspirin 500 mg überzogene Tabletten

Ungaria

Aspirin Ultra 500 mg bevont tabletta

Luxembourg

Aspirine Fasttabs 500 mg omhulde tablet

Polonia

Aspirin Pro

Portugalia

Aspirina MicroActive 500 mg comprimido revestido

România

Aspirin 500 mg drajeuri

Slovenia

Aspirin 500 mg obložene tablete

Acest prospect a fost revizuit în iulie 2019.

OTC Da
Brand BAYER
Line Nici unul
EAN 5948912000631
BBD 31 aug. 2025
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să să te conectezi sau îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs

Comenzile cu acest tip de produs se pot achizitiona numai cu plata cu cardul.

Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Top 10 cele mai citite articole
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera are proprietati de hidratare a pielii, pastrand-o elastica, sanatoasa si stralucitoare. Aloe vera este perfecta pentru tenul gras, pentru ca o hraneste fara sa o incarce.
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanti indicatori pentru sanatatea ta. O saturatie scazuta poate duce la diferite complicatii si la necesitatea unei asistente medicale de urgenta sau a unei masti de oxigen. Sunt considerate normale pentru saturatia de oxigen valorile de peste 95%.
Antihistaminice: ce sunt, cum se folosesc si ce beneficii au
Antihistaminice: ce sunt, cum se folosesc si ce beneficii au
Antihistaminicele functioneaza prin oprirea unei substante numite histamina care afecteaza celulele din organism. Histamina este o substanta chimica eliberata atunci cand organismul detecteaza ceva daunator, cum ar fi o infectie.
Colagenul: ce beneficii are si de ce este important in organism
Colagenul: ce beneficii are si de ce este important in organism
Pielea reprezinta 16% din greutatea totala a corpului. Mai mult decat atat, in mod surprinzator, pana la 50 000 din celulele pielii mor in fiecare minut, iar aproape 50% din praful din gospodărie e format din celelule moarte ale pielii.
Vitamina D3: Beneficii, doza necesara si efectele carentei
Vitamina D3: Beneficii, doza necesara si efectele carentei
Vitamina D3 este una dintre numeroasele substante nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos. Este produsa de organism in mod natural atunci cand pielea este expusa la soare.
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazisul este o afectiune dermatologica cronica - Vezi aici care sunt cauzele aparitiei, cele mai intalnite simptome si cum poti diagnostica la timp boala pentru a aplica tratamentul corect. Psoriazisul nu afecteaza organismul doar ca boala in sine, ci, din cauza manifestarilor estetice, are un...
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Uleiul de cocos a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice datorita calitatilor sale miraculoase, atat in ingrijirea pielii, cat si a parului.
10 sfaturi pentru cand vrei sa ramai gravida
10 sfaturi pentru cand vrei sa ramai gravida
Atunci cand vrei sa ramai gravida trebuie sa stii ca nu este de ajuns sa renunti la pastilele anticonceptionale si atat. Din pacate, mediul actual de viata a facut ca gradul de fertilitate al femeilor sa scada dramatic, iar infertilitatea sa devina o problema de sanatate la nivel mondial. Este...
Smochinele: Beneficii pentru organism, reguli de consum
Smochinele: Beneficii pentru organism, reguli de consum
Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de smochine sunt nenumarate avand in vedere ca vorbim despre un fruct deosebit de complex. Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de...
Virusul Nipah: Simptome, rata de mortalitate, preventie si tratament
Virusul Nipah: Simptome, rata de mortalitate, preventie si tratament
Acest virus este gasit in special la liliacii frugivori (liliacii care se hranesc cu fructe) si poate fi transmis la oameni prin intermediul contactului direct cu fluidele corporale infectate ale animalelor sau prin consumul de produse contaminate de la animale infectate, precum laptele de liliac...