Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Ceaiul de echinacea contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la reducerea riscului de contaminare cu bacterii, ciuperci si virusuri respiratorii. Produsul reduce senzatia de arsura la nivelul pielii.
Echinacea face parte din familia Asteraceae, se utilizeaza ca adjuvant in: infectii respiratorii, gripa, infectii urinare, infectii rezistente la antibiotice sau recidivante, infectii cu virusurile AH5N1 şi AH1N1, infectii ORL, urogenitale si cutanate, herpes, prostatite, afectiuni ginecologice de natura inflamatorie (anexite, metroanexite, endometrite), infectii cu Candida albicans si Lysteria monocytogenes.
Beneficii Ceai echinaceea:
sustine functionarea in conditii optime a sistemului imunitar;
sustine functionarea normala a leucocitelor, celulele albe din sange, cu rol in mentinerea imunitatii prin procesul de fagocitare al bacteriilor patogene;
reduce riscul de contaminare cu bacterii, ciuperci si virusuri respiratorii si raspandirea acestora in organism;
sustine productia normala de interferon si anticorpi (cu rol in apararea organismului).
Extern:
sustine functionarea normala a sistemului imunitar al pielii;
reduce senzatia de arsura la nivelul pielii;
favorizeaza regenerarea pielii;
sustine productia normala de interferon si anticorpi (cu rol in apararea organismului).
Ingrediente Ceai echinaceea:
Echinacea (Echinacea purpurea) - parti aeriene.
Mod de preparare si administrare Ceai echinaceea:
Intern: Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzia: Se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza. Extern: Se fac spalaturi locale cu maceratul sau cu infuzia de planta.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Echinaceea este folosita inca de pe vremea indienilor americani, de acum mai bine de 300 de ani. In acele vremuri, planta era folosita mai ales pentru a calma simptomele racelii. Odata cu venirea exploratorilor europeni, echinaceea a ajuns sa fie folosita mai intai in Europa apoi in intreaga lume.
19 septembrie 2024
Ultima actualizare:
19 septembrie 2024
Catalizatorii metabolici sunt practic acele suplimente alimentare sau substante inrudite care contribuie la arderea excesul de grasimI din organism. Unele dintre aceste SUPLIMENTE le gasim in forma genuina in natura. Acestea includ cafeina si yohimbina. Utilizarea suplimentelor suplimentare poate interfera cu metabolismul sau sanatatea generala. Atunci cand sunt combinate cu un stil de viata activ si o dieta inteligenta, catalizatorii metabolici pot fi eficienti. Exista diferite tipuri de catalizatori metabolici.
17 septembrie 2024
Ultima actualizare:
17 septembrie 2024
Hibiscusul este o planta bogata in nutrienti, flavonoide si minerale care reduc absorbtia de grasimi si carbohidrati. Mai mult, hibiscusul este un diuretic natural, fiind astfel un produs valoros pentru eliminarea surplusului de apa si managementul greutatii.
Sagittaria sagittifolia are in alcatuirea sa compusi chimici activi, printre care se enumara taninuri, flavonoide si mucilagii. Multumita acestor compusi, planta prezinta proprietati antiinflamatorii, diuretice si astringente. In egala masura, este considerat faptul ca are efecte benefice asupra sistemului digestiv si poate fi folosita in tratarea diareei, a colitelor si a altor afectiuni digestive.
Disfagia reprezinta dificultatea sau durerea la inghitire. Este o afectiune in care persoana intampina dificultati in a inghiti alimente solide, lichide sau ambele. Disfagia poate fi cauzata de probleme in oricare dintre etapele procesului de inghitire, inclusiv in prehensiunea alimentului, formarea bolului alimentar in gura, deplasarea bolului alimentar in gat si trecerea acestuia prin esofag catre stomac.
Sistemul urinar este un sistem complex de organe cu mai multe componente, care are functia principala de a mentine homeostazia corpului prin reglarea volumului de fluid corporal, echilibru electrolitic, si excretia produselor finale metabolice printr-un produs final numit urina. Anatomic include rinichii, ureterele, vezica urinara si uretra. Fiecare rinichi are un cortex exterior si o medula interioara, care este formata in piramidele renale care se extind in pelvisul renal, care este continuat ca ureter. Hidronefroza poate aparea la orice varsta, iar prezentarea poate fi acuta sau cronica, fiziologica (foarte frecventa la femeile insarcinate) sau patologica, unilaterala sau bilaterala.