Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Ceaiul reprezinta o combinatie unica de plante, recomandata pentru imbunatatirea functiei digestive.
Produsul nu contine coloranti si conservanti. Contribuie la - imbunatatirea capacitatii digestive; - reducerea starii de balonare; - stimularea secretiilor gastrice si intestinale; - stimularea producerii si eliminarii de bila; - reglarea apetitului si asimilatiei hranei.
Mod de administrare - pulbere cu administrare sublinguala - plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate 1/2 de lingurita de 3 ori pe zi, dupa mesele principale. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. - maceratul la rece - se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, dupa care se strecoara. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, dupa mesele principale. - infuzia - se prepara dintr-o lingurita cu varf de plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine la temperatura camerei timp de 15 minute, dupa care se strecoara. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, dupa mesele principale.
Contraindicatii Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Incontinenta de tranzit cunoscuta si sub denumirea de incontinenta anala, este o afectiune medicala care se caracterizeaza prin incapacitatea de a controla evacuarea gazelor sau a materiilor fecale. Este o problema destul de comuna, dar adesea neglijata si neadresata in discutii deschise din cauza stigmatului asociat cu aceasta. Neabordata, aceasta conditie poate duce la izolare sociala severa si poate avea un impact profund negativ asupra calitatii vietii persoanei afectate. Incontinenta de tranzit este o problema medicala complexa si delicata, influentata de o varietate de factori. Printre cele mai comune cauze se numara traumatismele, deteriorarea neurologica si procesul natural de imbatranire.
27 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
10 martie 2025
Anuscopia reprezinta o metoda eficienta si minim invaziva ce permite medicilor sa exploreze si sa diagnosticheze potentiale probleme la nivelul tractului gastrointestinal inferior, mai precis in zona anusului si a rectului inferior. Prin intermediul unui instrument numit anuscop, un tub cilindric prevazut cu sistem de iluminare, disponibil in diverse dimensiuni pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecarui pacient, specialistii pot identifica o varietate de conditii, de la hemoroizi si fisuri anale, la tumori si polipi. Fabricat din materiale durabile precum plasticul sau otelul inoxidabil, anuscopul este esential pentru realizarea unei evaluari precise, oferind o viziune clara asupra oricaror anomalii prezente in aceasta zona sensibila.
13 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
13 ianuarie 2025
Pancreasul produce insulina cand consumam alimente. Dupa ce zaharul este absorbit, productia de insulina din pancreas incetineste, mentinand, in mod normal, nivelurile de zahar din sange stabile. Cu toate acestea, acest echilibru poate fi intrerupt cand apare un insulinom.
29 noiembrie 2024
Ultima actualizare:
29 noiembrie 2024
Cardiomiopatia dilatativa este o afectiune a inimii caracterizata prin dilatarea (marirea) si slabirea camerei cardiace stangi sau a ambelor camere cardiace (stanga si dreapta). Aceasta este una dintre cele mai comune forme de cardiomiopatie si poate afecta atat adultii, cat si copiii. Principala caracteristica a cardiomiopatiei dilatative este deteriorarea functiei de pompare a inimii. O inima sanatoasa pompeaza sangele in mod eficient, asigurand furnizarea oxigenului si a nutrientilor in tot corpul. In cazul cardiomiopatiei dilatative, muschiul inimii devine subtire si slabit, iar camerele inimii se maresc.
26 noiembrie 2024
Ultima actualizare:
26 noiembrie 2024
Fagofobia, o conditie complexa marcata de teama intensa de a inghiti sau de a se ineca consumand alimente sau lichide, este mai mult decat o simpla reticenta. Aceasta afectiune, radicand dintr-o disfagie psihogena, subliniaza o interconectare profunda intre minte si corp, evidentiind rolul critic al aspectelor psihologice in manifestarile sale.
21 octombrie 2024
Ultima actualizare:
21 octombrie 2024
Grasimea de pe abdomen, cunoscuta sub numele de grasime viscerala, este extrem de nesanatoasa si poate fi un semnal serios de alarma al dezvoltarii bolilor metabolice cronice, fie ca este vorba despre hipertensiune, boli cardiovasculare sau diabet. Grasimea care se ascunde chiar sub piele in mare parte din corp se numeste grasime subcutanata. Acest tip de grasime situata in jurul partilor laterale, fesieri, coapse sau bratelor poate avea un aspect neplacut din punct de vedere estetic, dar mai inofensiva spre deosebire de grasimea viscerala.
7 februarie 2024
Ultima actualizare:
5 septembrie 2024
Sughitul este sunetul produs la trecerea aerului prin glota, cand se produce contractia brusca a diafragmei. La baza aparitiei sughitului pot sta o multime de cauze cum ar fi: tulburari gastrointestinale, metabolice sau ale sistemului nervos central. Nu il tratati cu indiferenta deoarece uneori sughitul poate fi un semn al unei probleme mai grave de sanatate. Sughitul aparut spontan, ca urmare a schimbarii vremii, a inhalarii aerului rece, atunci cand sunt ingerate alimente puternic condimentate sau iuti, atunci cand consumati bauturi carbogazoase nu reprezinta un motiv de ingrijorare. Atunci cand sughitul persista pentru o perioada mai lunga de timp apare riscul unei posibile afectiuni ale organismului.
Unul dintre principalele motive pentru disconfortul digestiv este mancatul foarte repede. O digestie buna incepe in gura, unde saliva este amestecata cu alimente. Saliva contine o enzima numita amilaza, care este responsabila pentru inceperea cu defalcarea alimentelor, iat daca nu mestecam suficient de mult, stomacul va trebui sa lucreze mai mult pentru a suplimenta munca pe care saliva nu a fost in masura sa o faca.
17 aprilie 2023
Ultima actualizare:
18 aprilie 2023
Sindromul colonului iritabil este o tulburare gastrointestinala cronica care poate aparea la 1 din 3 persoane, mai afectate fiind femeile. Conform cercetarilor, aproximativ 25% din populatie se confrunta cu sindromul colonului iritabil, indiferent de varsta. Cauzele, din pacate, sunt necunoscute, dar se asociaza o legatura cu sistemul nervos si sistemul imunitar. Astfel, factorii de risc ai colonului iritabil pot fi stresul, alimentatia dezechili
17 martie 2021
Ultima actualizare:
4 decembrie 2024