Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Crema pentru piele cuperozica de la Ivatherm reduce dimensiunea vaselor de sange datorita actiunii decongestionante si antiinflamatoare. Ingrijeste cu delicatete pielea sensibila, mentinand functiile protectoare ale acesteia. Se poate aplica de doua ori pe zi, insistand asupra zonelor cu probleme, cel putin trei luni de zile, evitandu-se expunerea la soare. Poate fi folosita ca baza de machiaj.
Produsul IVATHERM Crema pentru piele cuperozica 30ml face parte din categoria
Creme de zi
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Sclerodermia, cunoscuta si sub numele de scleroza sistemica, este o boala autoimuna progresiva, care afecteaza pielea si organele interne, prin aparitia fibrozei si a unor modificari la nivelul vaselor de sange. Aceasta afectiune este mai frecvent intalnita la femei, in special intre 20 si 50 de ani. Desi poate parea o boala complicata, sclerodermia poate fi gestionata cu ajutorul tratamentului potrivit si al ingrijirii medicale adecvate. Citeste si afla principalele informatii despre aceasta afectiune autoimuna.
Keratoza actinica este o afectiune cutanata cauzata de expunerea indelungata la soare, observandu-se frecvent la persoanele care au petrecut mult timp sub razele UV. Aceasta conditie poate evolua, in 5-10% din cazuri, spre carcinom cu celule scuamoase, unul dintre tipurile de cancer de piele. Din acest motiv, este esential sa consultam un dermatolog daca observam astfel de leziuni. In cadrul consultului, medicul poate sugera diferite tratamente preventive care pot elimina eficient leziunile de keratoza actinica, reducand riscul de cancer fara a lasa cicatrici. Aceste optiuni terapeutice sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii pielii si prevenirea complicatiilor serioase.
25 februarie 2025
Ultima actualizare:
25 februarie 2025
Argiria este o afectiune dermatologica rara, provocata de acumularea in organism a sarurilor de argint, fie prin contact direct prelungit, fie prin ingestie. Aceasta conditie se manifesta prin colorarea pielii si a mucoaselor in nuante de gri sau negru, un fenomen declansat de depunerea particulelor de argint in tesuturi. Expunerea la argint poate surveni in diverse moduri, incluzand activitatile industriale cum ar fi exploatarea miniera, prelucrarea si rafinarea argintului, precum si in procesele de productie a filmelor metalice si solutiilor fotografice.
10 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
10 ianuarie 2025
Sindromul Peutz-Jeghers este o conditie genetica dominata autosomal, distincta prin prezenta polipilor hamartomosi in tractul intestinal si pete melanocitice pe piele si mucoase. Aceasta afectiune rara, descrisa initial in 1921 de medicul danez Jan Peutz, ridica semnificativ riscul de cancer intestinal la cei afectati, cu o probabilitate de aproximativ 15 ori mai mare comparativ cu restul populatiei. Cancerul poate aparea in diverse regiuni ale sistemului gastrointestinal, dar si in afara acestuia. Polipii gastrointestinali specifici sindromului se caracterizeaza prin structura lor unica, avand o crestere excesiva de muschi neted ce poate mima o invazie tumorala.
4 decembrie 2024
Ultima actualizare:
4 decembrie 2024
Ati observat vreodata mici proeminente albe pe piele, care par a fi mai mult decat simple cosuri sau iritatii? Cunoscute sub numele de milia, aceste micute chisturi se formeaza cand grasimea se acumuleaza sub piele, oferindu-le aspectul alb sau galbui distinctiv. Surprinzator de comune, milia poate aparea pe orice parte a fetei, inclusiv zone delicate precum pleoapele sau sub ochi. Desi sunt adesea asociate cu nou-nascutii, unde sunt familiar cunoscute ca "pete de lapte", aceste chisturi nu discrimineaza pe baza varstei si pot afecta persoane de toate varstele, de la adolescenti la adulti.
4 noiembrie 2024
Ultima actualizare:
4 noiembrie 2024
Lichenul plan este o afectiune cutanata caracterizata prin inflamatia pielii. Aceasta eruptie poate aparea pe diverse parti ale corpului, inclusiv picioare, brate, scalp, unghii, zona genitala si interiorul gurii. Tratamentul lichenului plan include adesea antihistaminice pentru reducerea mancarimii, fototerapie si creme cu steroizi pentru a diminua inflamatia. Obiectivul principal al tratamentului este ameliorarea simptomelor si imbunatatirea confortului pacientului.
30 octombrie 2024
Ultima actualizare:
30 octombrie 2024
Acidul succinic reprezinta o descoperire remarcabila in domeniul ingrijirii pielii, avand un spectru larg de beneficii care il fac indispensabil intr-o rutina de ingrijire complexa. Este un aliat de nadejde in lupta impotriva acneei, datorita proprietatilor sale antimicrobiene ce ajuta la eliminarea bacteriilor din pori. Acidul succinic se distinge prin capacitatea sa de a lumina si revigora pielea terna, reducand iritatiile si oferind protectie impotriva semnelor timpurii de imbatranire.
19 septembrie 2024
Ultima actualizare:
19 septembrie 2024
Varicela, cunoscuta popular sub denumirea de „varsat de vant”, este una dintre cele mai frecvente boli ale copilariei, fiind cauzata de acelasi virus care provoaca aparitia Zonei Zoster. Varicela este o boala contagioasa, care necesita tratament corespunzator si care poate fi prevenita, astfel incat sa fim protejati pe termen lung.
9 septembrie 2024
Ultima actualizare:
10 decembrie 2024
Epilarea cu ceara si epilarea cu laser sunt doua metode comune de indepartare a parului nedorit, dar au diferente semnificative in ceea ce priveste eficienta si durabilitatea. Indepartarea parului cu laser este o metoda de indepartare a parului care poate fi considerata definitiva. Functionarea sa este foarte simpla: laserul actioneaza asupra foliculului de par, determinand oprirea generarii parului pe masura ce sesiunile progreseaza. In acest fel, chiar si de la prima sesiune, puteti observa rezultate. Parul va incepe sa iasa mai rar, pana cand practic dispare complet in zonele tratate.