Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Techir Crema antireumatica rozmarin are la baza o formula inovatoare ce contine apa salina din lacul Techirghiol cu proprietati hipertonice, antioxidante, remineralizante, dar si extracte vegetale antiinflamatoare.
Beneficii Techir Crema antireumatica rozmarin: • Este indicata ca adjuvant in lupta impotriva durerii locale provocate de inflamatii acute cum ar fi leziuni minore, contuzii, entorse, dureri la nivelul articular-muscular-osos. • Are proprietati emoliente si hidratante ceea ce o face potrivita pentru si un masaj relaxant. • Apa salina din lacul Techirghiol este bogata in saruri minerale si oligoelemente, are o actiune antiradicala, antiinflamatoare si antiseptica locala. • Datorita apei saline din lacul Techirghiol, purifica, mineralizeaza si tonifica pielea stimuland microcirculatia acesteia. • Nu contine parfumuri sau coloranti
Ingrediente Techir Crema antireumatica rozmarin: • apa din lacul Techirghiol • ulei esential de rozmarin • extract de arnica montana • extract de scoarta de salcie alba • extract de gheara dracului
Mod de utilizare Techir Crema antireumatica rozmarin: Aplicati crema masand locul dureros cu miscari circulare, pana la absorbtia completa a produsului in piele, de 2/3 pe zi.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Poliartrita reumatoida (artrita reumatoida) este o afectiune cronica, inflamatorie, care se manifesta atat la nivel articular, cat si la nivel sistemic. Caracteristica principala a acestei afectiuni este mecanismul de aparitie autoimun. Afectiunea poate fi diagnosticata facil, prin intermediul semnelor si simptomelor specifice. Aplicarea tratamentului corespunzator impiedica progresia bolii, urmarindu-se imbunatatirea calitatii vietii pacientului. In cazul persoanelor care prezinta factori de risc pentru artrita reumatoida, medicii recomanda o serie de masuri prin care afectiunea poate fi prevenita.
13 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
13 ianuarie 2025
Fitofotodermatoza este o reactie fototoxica si inflamatorie a pielii, cauzata de contactul cu substante furancomarine – adica sunt fotosensibile, concomitent cu expunerea la soare. Practic, fitofotodermatoza este o reactie alergica, care apare numai in prezenta luminii solare sau a luminii ultraviolete si poate provoca aparitia de iritatii, arsuri, inflamatii si leziuni ale pielii.
30 decembrie 2024
Ultima actualizare:
30 decembrie 2024
Clinostatismul reprezinta un termen din domeniul medical care descrie o stare comuna: pozitia orizontala a corpului. Acesta se refera la momentele cand o persoana este intinsa, fie in timpul somnului, fie in situatii de repaus medical. Aceasta pozitie este adesea folosita in contexte clinice pentru a facilita recuperarea pacientilor, contribuind la relaxarea musculaturii si la o mai buna circulatie a sangelui in anumite conditii de sanatate.
27 decembrie 2024
Ultima actualizare:
27 decembrie 2024
In majoritatea cazurilor, reumatismul apare ca urmare a unei dereglari in sistemul imunitar. Cauzele nu sunt in totalitate cunoscute, dar factorii genetici si unele infectii pot avea un rol in dezvoltarea si aparitia reumatismului. Reumatismul apare atat la batrani, cat si la copii, evoluand diferit de la o persoana la alta. Unele forme mai grave pot duce la blocarea articulatiilor, a organelor interne si chiar la deces, netratate la timp.
6 noiembrie 2024
Ultima actualizare:
7 noiembrie 2024