Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Vitamine si suplimente

Care sunt cele mai bune vitamine si minerale care nu trebuie sa lipseasca din dieta ta?

Vitamina D – este una dintre cele mai studiate vitamine, dovedindu-si eficienta in preventia racelii, gripei, dar si a altor numeroase conditii medicale. In mod normal, vitamina D este produsa de organism sub actiunea razelor ultraviolete asupra pielii, in urma expunerii la soare, doar ca in sezonul rece este mai dificil sa beneficiem de efectele razelor solare, asa ca se poate recomanda administrarea de suplimente.

Vitamina A – joaca, de asemenea, un rol important in prevenirea infectiilor, prin influentarea activitatii limfocitelor T si B. Vitamina A se gaseste in compozitia multor suplimente alimentare, dar multe persoane sufera de un deficit de absorbtie, cauzat fie de alergii alimentare, fie de secretia insuficienta de enzime digestive. In aceasta situatie se recomanda administrarea de pancreatina, care ar trebui sa rezolve malabsorbtia vitaminei A.

Vitamina C – este poate cea mai utilizata vitamina in lupta impotriva infectiilor virale si bacteriene, 1 g sau chiar o doza mai mare administrata zilnic avand efecte antivirale si de potentare a raspunsului imun. Este recunoscut beneficiul terapeutic al vitaminei C inclusiv in afectiuni medicale precum boala Lyme sau chiar cancer, cand se recomanda doze mari pe cale intravenoasa.

Zinc – administrarea zilnica poate preveni diverse tipuri de infectii, iar combinarea acestuia cu vitamina C, doi antioxidanti puternici, poate reduce nivelul crescut de plumb din sange.

Seleniul – contribuie la reducerea stresului oxidativ si la potentarea raspunsului imun. Asocierea cu vitamina E poate fi benefica mentinerii unui nivel optim de sanatate, datorita actiunii sinergice a celor doua elemente.

HepatoprotectoareHepatoprotectoare
Hepatoprotectoare
Tonic cerebralTonic cerebral
Tonic cerebral
Stres si somnStres si somn
Stres si somn
ArticulatiiArticulatii
Articulatii
MenopauzaMenopauza
Menopauza
Saruri rehidratareSaruri rehidratare
Saruri rehidratare
Durere in gatDurere in gat
Durere in gat
ProbioticeProbiotice
Probiotice
Suplimente vedereSuplimente vedere
Suplimente vedere
AntiacideAntiacide
Antiacide
Sirop de tuseSirop de tuse
Sirop de tuse
Vitamina DVitamina D
Vitamina D
Vitamina CVitamina C
Vitamina C
MagneziuMagneziu
Magneziu
Sanatatea tractului urinarSanatatea tractului urinar
Sanatatea tractului urinar
ColesterolColesterol
Colesterol
VariceVarice
Varice
Picaturi de ochiPicaturi de ochi
Picaturi de ochi

Articolele 1-20 din 5020

Setati descendent
produse pe pagină
Produse populare acum