Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Ofertă valabilă de la 2025-01-01 până la 2025-01-31 Această ofertă se aplicăExclusiv onlineIn limita stocului disponibil
Data de expirare produs: 28.02.2027
Bil-Ex conține extract de bilă bovină, care este utilă pentru suplimentarea cantităţii de bilă secretată de organismul uman, implicată în procesul de digestie. Fiind sub formă de capsulă, Bil-Ex asigură o absorbţie rapidă.
Extract de bila bovina, capsula: gelatina, apa purificata, coloranti/oxizi si hidroxizi de fier, galben de chinoleina, albastru patent V, negru brilliant, galben portocaliu; agent de incarcare: lactoza monohidrat, stabilizator: amidon de porumb, agenti antiaglomeranti: talc, dioxid de siliciu coloidal, saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali.
Informatii nutritionale
Continut/ capsula
Extract de bila bovina
100 mg*
*ValoareaNutritionaladeReferintanuafoststabilita
Mod de administrare:
1-2 capsule, de 3-4 ori pe zi, dupa sau in timpul meselor. Capsulele se vor inghiti intregi, cu o cantitate adecvata de lichid. Dozele pentru copii vor fi recomandate de catre medicul de familie sau medicul pediatru.
Precautii / Atentionari
Poate contine urme de lactoza! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu se administreaza persoanelor cu intoleranta la lactoza sau cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul medicului inaintea utilizarii suplimentului alimentar. Administrarea acestui supliment in perioada de sarcina sau alaptare se face numai la recomandarea medicului. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj (EXP). A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Atrofia vilozitara reprezinta un set de modificari degenerative ale mucoasei intestinale, care afecteaza eficienta cu care organismul absoarbe nutrientii. Aceste schimbari includ reducerea vilozitatilor intestinale, modificarea criptelor dintre vilozitati si o schimbare in numarul de celule epiteliale columnare. Mucoasa intestinala, esentiala in absorbtia nutrientilor, este caracterizata printr-o structura complexa de vilozitati, asemenea unor degete microscopice, ce sporesc suprafata de contact cu nutrientii. Atrofia poate lua forme variate, influentata de afectiunea de baza, si poate include simptome precum inflamatie, edem si abcese.
9 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
9 ianuarie 2025
Arteriografia periferica reprezinta o tehnica radiologica esentiala in evaluarea starii arterelor, oferind o imagine detaliata a vaselor sanguine care nu sunt vizibile prin metode radiografice conventionale. Procedura consta in injectarea unei substante de contrast in sistemul circulator, permitand vizualizarea precisa a arterelor si identificarea eventualelor anomalii, cum ar fi stenozele sau obstructiile. Aceasta metoda diagnostic este deosebit de utila in examinarea arterelor care iriga creierul (arterele carotide), rinichii (arterele renale) si membrele inferioare, jucand un rol esential in detectarea conditiilor care pot reduce sau intrerupe fluxul sanguin, provocand ischemie la nivelul tesuturilor afectate.
9 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
9 ianuarie 2025
Constipatia este o problema comuna, care afecteaza persoane de toate varstele si poate provoca disconfort, balonare si dureri abdominale. Cauzele acestei afectiuni variaza de la obiceiuri alimentare inadecvate si deshidratare, pana la factori genetici, stil de viata sedentar si anumite afectiuni medicale. Desi ocazional poate fi gestionata cu usurinta, constipatia cronica necesita atentie si un plan de tratament adaptat.
9 decembrie 2024
Ultima actualizare:
16 ianuarie 2025
Cu siguranta te-ai confruntat, cel putin o data, cu durerea de stomac. Aceasta manifestare neplacuta poate fi cauzata de o gama larga de factori, de la o simpla indigestie, pana la afectiuni mai serioase. Din fericire, natura ofera cateva remedii eficiente, testate de-a lungul timpului, care te pot ajuta sa calmezi disconfortul si sa-ti redobandesti starea de bine.
6 decembrie 2024
Ultima actualizare:
6 decembrie 2024
Bolanorea, denumita in termeni medicali meteorism abdominal, reprezinta un disconfort gastrointestinal datorat acumularii de gaze la nivelul intestinelor. Balonarea excesiva se manifesta prin flatulenta, durere abdominala, diaree sau constipatie, stari de greata si lipsa poftei de mancare. Balonarea afecteaza aproximativ 30% din populatia globului si, privita la modul general, este o conditie absolut normala a organismului.
24 iulie 2024
Ultima actualizare:
16 decembrie 2024
Paprika, de asemenea, functioneaza perfect pentru a vindeca gingiile inflamate. De asemenea, vindeca indigestia si ajuta la controlul refluxului de acid. Promoveaza, totodata, enzimele care ajuta la producerea salivei si a altor sucuri digestive.
Duodenul este prima parte a intestinului subtire, cu care se continua stomacul. Hrana partial digerata care ajunge in duoden contine mult acid clorhidric iar aici aciditatea este neutralizata de secretiile proprii ale duodenului si de actiunea bilei si a sucurilor pancreatice.
31 ianuarie 2024
Ultima actualizare:
1 februarie 2024
Un studiu realizat de programul național de certificare a magazinelor online Trusted.ro & Eureka Insights arată că 9 din 10 români au fost satisfăcuți de Black Friday în 2018 și intenționează să participe și anul acesta la campaniile de reduceri. Ei au fost îndeosebi mulțumiți de varietatea ofertei de produse și de viteza de navigare a site-urilor. 8 din 10 respondenți au apreciat calitatea produselor și rapiditatea livrării.
18 decembrie 2019
Ultima actualizare:
10 octombrie 2024