Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Cicatridina ovule este un produs nevatamator si inofensiv care se dizolva foarte rapid si inconjoara ca un strat nou intregul perete vaginal si astfel il hidrateaza si previne de diferite infectii.
Cicatridina 10 ovule vaginale, hidratare intensa pentru zona intima
Atrofia vaginala este una dintre afectiunile comune ale femeilor aflate la menopauza. Pe fondul dezechilibrului hormonal, membrana mucoasei vaginale se subtiaza si se deshidrateaza. Senzatia de uscaciune vaginala poate fi combatuta cu Cicatridina 10 ovule vaginale, un adjuvant util in restaurarea mucoasei vaginale. Cicatridina ovule pentru uscaciune vaginala are in compozitie acid hialuronic, responsabil cu hidratarea optima a zonei intime.
Cum se utilizeaza Cicatridina 10 ovule
Cicatridina 10 ovule vaginale contine hialuronat de sodiu, gliceride semisintetice, extract de Centella asiatica, extract de ulei de galbenele, extract de ulei de aloe vera si ulei esential din arbore de ceai. Din Cicatridina prospect aflam ca igiena mainilor si a zonei intime este esentiala inainte de utilizarea produsului. Cicatridina 10 ovule vaginale se indeparteaza cu grija de pe blister si se introduce adanc in vagin. Comanda online ovule Cicatridina si bucura-te de livrare rapida la domiciliu.
Beneficii Cicatridina ovule vaginale:
Cicatridina ovule contine o cantitate optimala de acid hialuronic. O cantitate suficienta de acid hialuronic este conditia de a incepe procesul de regenerare (recuperare si vindecare) al peretelui vaginal. Acidul hialuronic pune bazele formarii tuturor straturilor mucoasei vaginale si asigura mentinerea unor parametri fiziologici normali;
Acidul hialuronic este molecula cea mai hodrofila (care se leaga cel mai usor cu apa) din corpul uman, care inseamna ca are capabilitatea de a atrage o cantitate de apa foarte mare. Acest aspect permite peretelui vaginal sa mentina o umiditate permanenta si problemele ca arsuri, prurit si disconfort la urinare sa fie rezolvate;
In compozitia Cicatridinei ovule, Acidul hialuronic este combinat cu substante naturale (Galbenele, Centella Asiatica, Aloe Vera, Arbore de Ceai) cu o actiune antiinflamatoare foarte bine exprimata care sa garanteze un mediu vaginal calmant, vital si fara iritatii si inflamatii.
Ingrediente:
Acid hialuronic, Extractele din Centella Asiatica, Galbenele, Aloe Vera si Arbore de Ceai.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Tuseul vaginal reprezinta o componenta esentiala in domeniul ginecologic, avand o importanta majora pentru sanatatea feminina. Intelegerea procedurii, pregatirea adecvata pentru consult si asteptarile realiste cu privire la rezultate pot atenua semnificativ anxietatea asociata cu aceasta experienta. Este important sa te informezi temeinic despre acest proces pentru a facilita o comunicare eficienta cu medicul tau, element esential in obtinerea unei ingrijiri medicale de calitate.
3 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
3 ianuarie 2025
Steriletul, cunoscut si sub numele de DIU, este un dispozitiv mic, in forma de T sau Y, prevazut cu fire pentru a usura folosirea acestuia. Riscurile asociate contraceptiei cu sterilet sunt infectiile pelvine. Steriletul poate creste riscul de infectii pelvine, in special in primele saptamani dupa insertie. Infectiile pelvine pot fi cauzate de bacterii care intra in uter odata cu insertia steriletului si pot duce la complicatii grave, cum ar fi infectii ale trompelor uterine sau a altor organe reproducatoare. In cazul in care apar simptome de infectie, cum ar fi febra, durere pelvina severa sau scurgeri vaginale neobisnuite, este important sa solicitati imediat asistenta medicala.
4 noiembrie 2024
Ultima actualizare:
4 noiembrie 2024
Gonoreea reprezinta o boala sexual transmisibila afectand atat barbati, cat si femei, avand la baza bacteria Neisseria gonorrhoeae, cunoscuta si sub denumirea de gonococ. Aceasta poate infecta nu doar organele genitale, dar si rectul, gatul si, in situatii mai putin frecvente, ochii. Factorii de risc majori includ relatiile sexuale neprotejate si schimbarea frecventa a partenerilor sexuali. Simptomatologia gonoreei variaza, necesitand interventie medicala pentru tratament. Fara o abordare terapeutica adecvata, infectia poate duce la complicatii serioase, subliniind importanta preventiei si a tratamentului prompt.
25 octombrie 2024
Ultima actualizare:
25 octombrie 2024
Hormonul anti-Mullerian (AMH) joaca un rol esential in evaluarea fertilitatii, oferind indicii valoroase despre rezerva ovariana si stadiul de dezvoltare a gonadelor. Acest hormon, o glicoproteina produsa in mod natural atat de barbati, cat si de femei, are functii distincte in functie de sex. La barbati, AMH este secretat de celulele Sertoli din testicule in perioada fetala si are un rol important in dezvoltarea genitala masculina. Acesta contribuie la regresia ductelor Mulleriene, care in absenta sa, ar putea duce la formarea structurilor feminine, precum uterul si trompele lui Fallopio.
25 octombrie 2024
Ultima actualizare:
25 octombrie 2024
In cadrul ecosistemului delicat al aparatului urogenital feminin, mucoasa vaginala si diversitatea microbiomului joaca un rol esential in mentinerea sanatatii si echilibrului acestuia. Echilibrul fin al pH-ului si al compozitiei microbiene in zona intima este esential pentru prevenirea perturbarilor care pot conduce la simptome neplacute, precum mancarimi, iritatii, inflamatii sau secretii vaginale neobisnuite si cu miros deranjant.
25 octombrie 2024
Ultima actualizare:
1 noiembrie 2024
Hematemeza reprezinta un indicator alarmant al unor posibile sangerari in segmentul superior al sistemului digestiv, afectand esofagul, stomacul si prima sectiune a intestinului subtire, cunoscuta sub denumirea de duoden. Acest fenomen se manifesta prin varsaturi care contin sange rosu viu, sange inchis la culoare cu cheaguri sau o substanta asemanatoare zatului de cafea, indicand prezenta sangelui partial digerat.
25 octombrie 2024
Ultima actualizare:
25 octombrie 2024
Poti apela la dispozitivele digitale. Tipul acesta de teste este mai avansat deoarece utilizeaza o tehnologie digitala cu scopul de a interpreta rezultatele. Rezultatele sunt afisate pe un ecran digital, si, de asemenea, pot oferi informatii suplimentare cum ar fi zilele fertile testate sau a cresterii hormonale etc.
Sangerarea vaginala dupa contactul sexual este o problema des intalnita. Desi este de obicei numita sangerare "vaginala", cele mai multe sangerari benigne la femeile tinere provin din cervix. Cu toate acestea, pot fi implicate si alte parti ale tractului genital si urinar. Se crede adesea ca motivele sunt lipsa de lubrifiere in momentul sexului, dar adevarul este ca exista multe cauze care pot provoca sangerari vaginale activitatea sexuala. Cele mai frecvente dintre acestea sunt fiziologice, cum ar fi ovulatia, menstruatia declansata de actul sexual sau ectopia cervicala. Femeile care sunt la menopauza pot avea sangerari dupa sex, daca sufera de uscaciune vaginala, deoarece in cazul lor, peretele vaginului devine mai subtire si mai putin lubrifiat.
15 februarie 2023
Ultima actualizare:
4 decembrie 2024