Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Medicamente pentru alergii

Alergia apare cand sistemul imunitar al unei persoane reactioneaza la substantele din mediu care sunt inofensive pentru majoritatea oamenilor. Aceste substante sunt cunoscute ca alergeni si se gasesc in acarieni de praf, parul animalelor de companie, polen, insecte, capuse, mucegaiuri, alimente si unele medicamente.

Cand aveti alergii, sistemul imunitar produce anticorpi care identifica un anumit alergen ca fiind daunator, chiar daca nu este. Cand intra in contact cu alergenul, reactia sistemului imunitar va poate inflama pielea, sinusurile, caile respiratorii sau sistemul digestiv. Gravitatea alergiilor variaza de la o persoana la alta si poate varia de la iritatii minore pana la anafilaxie - reactive alergica severa care va poate pune viata in pericol. In timp ce cele mai multe alergii nu pot fi vindecate, tratamentele pot ajuta la ameliorarea simptomelor alergiei.

Exista in lume mai multe tipuri de alergii si pentru fiecare tip de alergie exista anumite medicamente sau tratamente. Cele mai comune alergii sunt la praf, la soare, la polen, la par de caini, de pisici si pot genera anumite afectiuni sau iritatii daca nu sunt tratate.

11 produse

Setati descendent
produse pe pagină