Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Sarea dietetica este o sare fara sodiu, un inlocuitor al sarii, dar care pastreaza acelasi gust. Sarea dietetica este recomandata in cazul persoanelor care trebuie sa tina un regim fara sare, care sufera de hipertensiune, au probleme cu rinichii etc. Sarea dietetica poate fi folosita cu succes atunci cand gatiti, in salate si alte astfel de preparate. De asemenea, este recomandata persoanelor al caror organism are tendinta de a retine apa. Este o sare destinata unui stil de viata echilibrat, protejeaza inima, mentine tensiunea arteriala in limite normale, dar are acleasi gust cu sarea obisnuita. Prezinta un aport de potasiu si are grija de sanatatea inimii.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Sarea de masa obisnuita este in cea mai mare parte clorura de sodiu, desi contine alte minerale, cum ar fi magneziu, potasiu, iod, printre altele. Cu toate acestea, sarea de mare are mai multe oligoelemente si minerale, mai presus de toate, are un continut mai mare de iod, care contribuie la sanatatea organismului.
25 noiembrie 2024
Ultima actualizare:
25 noiembrie 2024
Mancatul compulsiv este o tulburare alimentara caracterizata prin episoade frecvente de consum excesiv de alimente, chiar si atunci cand persoana nu simte foame sau nu are nevoie fiziologica de a se hrani. Este cea mai comuna tulburare de alimentatie afectand 3,5% dintre femei si 2% dintre barbati. Tulburarea de comportament alimentar poate aparea in adolescenta, dar in cele mai multe cazuri se declanseaza la maturitate, media varstei de debut fiind 18-20 de ani.
29 octombrie 2024
Ultima actualizare:
29 octombrie 2024
Un barbat se poate confrunta cu infertilitate in caz de impotenta, ejaculare precoce sau intarziata, insa procentul in aceste cazuri este unul destul de mic, 1%. Totodata un barbat poate ajunge la infertilitate din cauza unui chist testicular.
15 ianuarie 2023
Ultima actualizare:
1 februarie 2023