Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Unguentul cu propolis si galbenele are efect antibacterian, cicatrizant si regenerator, fiind indicat in tratarea ranilor superficiale sau a diverselor afectiuni ale pielii. Datorita principiilor active din compozitia lor, galbenele sunt eficiente in tratarea plagilor, arsurilor, degeraturilor, intepaturilor de insecte, dar si in caz de acnee. Propolisul are efect antiinflamator si antiviral, fiind de altfel cel mai bun antibiotic natural. Unguentul cu propolis si galbenele se aplica local, in strat subtire, tratand eficient leziunile si afectiunile cutanate.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Propolisul este un produs apicol obtinut dintr-un amestec special de polen, ceara neprelucrata si saliva albinelor, aceasta din urma avand rol de fermentare a rasinii, pentru ca propolisul este o rasina speciala.
Oxiuriaza, cunoscuta si sub numele de enterobiaza sau infectia cu viermele uman Enterobius vermicularis, este o afectiune parazitara comuna, in special la copii. Acesta este cauzata de infestarea cu viermi mici, albi, subtiri si in forma de ac, numiti oxiuri. Acesti paraziti afecteaza in principal intestinul gros al gazdei umane. Transmiterea oxiurazei are loc prin ingestia oualor de oxiuri. Oxiurile adulte traiesc in intestinul gros al gazdei umane, iar femela depune oua in jurul regiunii anale. Aceste oua pot fi transferate pe maini, obiecte sau suprafete prin scarpinarea regiunii anale infectate. O persoana infestata poate raspandi ouale de oxiuri prin contactul cu alte persoane, alimente sau obiecte.
Halucinatiile pot fi definite drept o experienta senzoriala falsa care include de obicei un anumit grad de distorsiune in perceptia realitatii inconjuratoare.
30 septembrie 2022
Ultima actualizare:
22 iulie 2023
Africa, dincolo de fascinatia istorica, are in continuare o gama larga de biomase si ecosisteme si da in continuare resurse din rezervorul verde al naturii pentru sanatatea organismului uman. Chiar daca majoritatea acestor plante sunt endemice si, prin urmare, amenintate si vulnerabile la disparitie, tarile africane incurajeaza cultivarea in masa a speciilor de plante de catre terte parti, inclusiv ofera suport pentru aclimatizarea lor in diferit
4 noiembrie 2019
Ultima actualizare:
27 septembrie 2023