Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Natur Produkt - Zenella Med, este recomandat ca tratament de susținere în vaginita bacteriană. Ameliorează simptomele precum uscăciunea și tensiunea mucoasei vaginale. În timpul administrării antibioticelor orale și agenților antimicrobieni în peri-menopauză. Pentru femeile care frecventează piscine,călătoresc mult, după jacuzzi, saună sau solar.
Regleaza-ti pH-ul vaginal cu Zenella Med, 14 comprimate vaginale
Zenella Med este un produs ce contine vitamina C, vitamina E si hialuronat de sodiu, o combinatie speciala destinata reglarii nivelului pH-ului de la nivelul vaginului. Pentru un efect optim, este indicat sa administrezi cate un comprimat de Zenella Med, 14 comprimate vaginale pe zi. Este de preferat ca administrarea sa se faca seara, inainte de culcare, pentru ca substantele active sa ramana cat mai mult timp in vagin fara a se scurge.
Elimina vaginita bacteriana cu Zenella Med ovule
Zenella Med, 14 comprimate vaginale ajuta la oprirea inmultirii bacteriilor care provoaca vaginita bacteriana. De asemenea, ovulele Zenella Med sunt eficiente si impotriva ciupercilor, precum Candida, si ajuta la calmarea mancarimilor si eliminarea scurgerilor vaginale neplacute. Sustine dezvoltarea unei flore vaginale normale si comanda acum Zenella Med, 14 comprimate vaginale. La Springfarma te bucuri de un pret avantajos si livrare in cel mai scurt timp.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Lipsa lubrifierii adecvate a vaginului este o problema de sanatate intalnita la femei de diferite varste, adesea legata de fluctuatiile hormonale. Aceasta conditie implica dificultatea vaginului de a secreta suficiente fluide pentru a asigura un confort optim in timpul relatiilor sexuale sau altor forme de intimitate. Problema poate genera simptome precum disconfort, durere si iritatii, crescand riscul de infectii. Efectele acesteia nu se limiteaza doar la aspectele fizice, ci pot avea consecinte semnificative asupra vietii sexuale si a relatiilor personale ale femeii.
25 februarie 2025
Ultima actualizare:
25 februarie 2025
Tuseul vaginal reprezinta o componenta esentiala in domeniul ginecologic, avand o importanta majora pentru sanatatea feminina. Intelegerea procedurii, pregatirea adecvata pentru consult si asteptarile realiste cu privire la rezultate pot atenua semnificativ anxietatea asociata cu aceasta experienta. Este important sa te informezi temeinic despre acest proces pentru a facilita o comunicare eficienta cu medicul tau, element esential in obtinerea unei ingrijiri medicale de calitate.
3 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
3 ianuarie 2025
In cadrul ecosistemului delicat al aparatului urogenital feminin, mucoasa vaginala si diversitatea microbiomului joaca un rol esential in mentinerea sanatatii si echilibrului acestuia. Echilibrul fin al pH-ului si al compozitiei microbiene in zona intima este esential pentru prevenirea perturbarilor care pot conduce la simptome neplacute, precum mancarimi, iritatii, inflamatii sau secretii vaginale neobisnuite si cu miros deranjant.
25 octombrie 2024
Ultima actualizare:
1 noiembrie 2024
Leucoreea este o secretie vaginala anormala care poate aparea la femei. Aceasta secretie poate varia in textura, culoare si cantitate si poate fi un simptom al unei infectii sau a altor probleme de sanatate. Printre cauzele posibile ale leucoreei se numara infectia cu candida sau alte tipuri de infectii fungice, vaginoza bacteriana, infectiile cu transmitere sexuala, cum ar fi chlamydia sau gonoreea, vaginita atrofica (o afectiune asociata cu menopauza), reactii alergice sau iritatii si unele afectiuni ale organelor reproducatoare.
20 septembrie 2024
Ultima actualizare:
1 noiembrie 2024
Efectul pastilei de la contactul sexual neprotejat se diminueaza considerabil odata ce unitatea de timp dintre consumarea actului sexual si folosirea pastilei depaseste 24 de ore. Altfel spus, 24 de ore de la contactul sexual neprotejat este deja o perioada mult prea mare si pastila poate sa nu isi mai faca efectul. Pilula de a doua zi este o metoda contraceptiva dar trebuie folosita doar in cazul in care vorbim de sex neprotejat si nu trebuie folosita ca metoda de contraceptie de preventiva ci doar in cazuri urgente.
10 octombrie 2023
Ultima actualizare:
2 decembrie 2024
Cauza principala a hemiparezei este lezarea sau afectarea unei parti a creierului responsabila de controlul miscarilor musculare. Aceasta leziune cerebrala poate fi rezultatul unui accident vascular cerebral (AVC) care afecteaza arterele sau vasele de sange ale creierului, sau poate fi cauzata de alte conditii medicale precum tumori cerebrale, traume cranio-cerebrale, malformatii congenitale ale creierului sau afectiuni neurologice degenerative. Simptomele hemiparezei pot varia in functie de severitatea leziunii cerebrale si pot include slabiciune musculara, dificultati in coordonarea miscarilor, dificultati in mers si echilibru, rigiditate musculara, modificari ale reflexelor si tulburari de vorbire.
Silicoza este o boala respiratorie cronica cauzata de expunerea indelungata si excesiva la praf de siliciu. Siliciul este un mineral prezent in mod natural in pamant si in multe roci si minerale. Lucratorii expusi la activitati care implica prelucrarea, taierea, polizarea sau zgarierea materialelor care contin siliciu, precum cuartul, granitul, marmura sau nisipul, pot inhala particule fine de siliciu.
Daca te-ai hotarat ca vrei sa mai slabesti si nu stii care este directia corecta, iata cateva sfaturi esentiale pentru ca dieta ta sa functioneze perfect. In primul rand, trebuie sa inveti sa ai rabdare cu corpul tau.