Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Tot ce ai nevoie sa stii despre detoxifiere

Tot ce ai nevoie sa stii despre detoxifiere

Postat in: Dieta si sport
Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 10 februarie 2020 Ultima actualizare: 13 ianuarie 2023

Sedentarismul, alimentele care sunt hiper-procesate, poluarea atmosferică, stresul și alimentația dezorganizată contribuie la tulburarea sistemelor din organismul uman. Deși ficatul are rol de detoxifiere, abuzul de medicamente, alcool, tutun, pot dezechilibra procesele hepatice. Problemele ficatului pot afecta sistemul limfatic și sistemul digestiv în mod ireversibil dacă nu se intervine din timp.

Când vorbim de ficat și de a lui capacitate naturala de detoxifiere, trebuie să ne gândim la metode de detoxifiere naturala pentru că ficatul are limitările lui și o alimentație sănătoasă va ajuta in mod clar acest proces să fie mai eficient. Prin urmare este important să avem grijă de detoxifierea organismului și a ficatului în moduri 100% naturale.

Vitaminele, esențiale pentru detoxifierea naturală

Când vorbim de o alimentație echilibrată,  ne gândim clar la legume și fructe care ajută organismul pentru detoxiere. Merele de exemplu sunt recomandate datorită conținutului de pectină (Pectina este o fibră care ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal și la detoxifierea organismului). Restul articolului în evz.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina