Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Viitorul incepe azi - Tehnologii inovative de remodelare corporala

Viitorul incepe azi - Tehnologii inovative de remodelare corporala

Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 20 decembrie 2019 Ultima actualizare: 6 februarie 2023

Conceptul de remodelare corporala are legatura directa cu inovatiile tehnologice si cu descoperirile stiintifice din medicina moderna. Ultima generatie de echipamente si-a vazut utilitatea in ultima decada a Mileniului III cand tot mai multe persoane apeleaza la masajul anticelulitic dar si la alte proceduri de remodelare corporala.

Pentru eliminarea depozitelor de grasime din diferite zone ale corpului si intr-o perioada cat mai scurta cat si in acele zile cand ai nevoie urgent pentru un eveniment, poti folosi in aceeasi perioada de timp tot felul de tehnologii inovative. Aceste tehnologii sunt dovedite clinica ca nu lasa cicatrici, datorita unor procese sofisticate din punct de vedere tehnologic, pe termen lung. In ceea ce priveste tehnologia folosita, anumite zone vor ramane o perioada indelungata de timp remodelate daca se va respecta un regim si o dieta. Atunci cand vorbim de un stil de viata sanatos, poti pastra beneficiile unei interventii de remodelare corporala chiar si ani.

Cum arata si ce ofera un aparat de slabit

Un aparat de slabit este un echipament complex si sofisticat ce seamana mai curand cu un robot performant din filmele SF precum Prometeus, Star Trek decat cu o simpla unitate cu butoane. Functiile acestui dispozitiv inovativ acopera o paleta larga de probleme si provocari precum: combaterea celulitei, distrugerea celulelor adipoase, reactivarea metabolismului, eliminarea in timp a vergeturilor, combaterea retentiei de lichide si combaterea deshidratarii pielii.

Articolul complet pe ziare.com!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina