Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Plantusin pentru gat , 30 comprimate de supt, Fares
Producator:
Data de expirare produs: 30.11.2025
Plantusin comprimate masticabile este remediul natural pentru ameliorarea afectiunilor tractului respirator superior. Cu o compozitie complexa de uleiuri volatile si extract de lemn dulce, are numeroase efecte benefice, mai ales asupra sistemului imunitar.
Plantusin pentru gat , 30 comprimate de supt, Fares
Favorizeaza fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsic;
Combate actiunea agentilor patogeni;
Are efect emolient la nivelul faringelui;
Improspateaza si usureaza respiratia;
Sprijina sistemul imunitar.
Ingrediente Plantusin comprimate masticabile:
Extract de radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix);
Tinctura de propolis;
Amestec volatil: eucaliptol, mentol, ulei esential de menta (Menthae aetheroleum), anetol, ulei esential de cimbru de cultura (Thymi aetheroleum), ulei esential de coada soricelului (Millefolii aetheroleum).
Mod de administrare Plantusin comprimate masticabile:
Plantusin comprimate masticabile se poate administra timp de 5-10 zile, adultilor si copiilor cu varsta peste 3 ani. Dupa fiecare comprimat nu se consuma alimente sau lichide timp de 30 de minute. • Copii 3-6 ani: 1/2 comprimat masticabil de 4 ori pe zi; • Copii 6-12 ani: 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi; • Copii peste 12 ani si adulţi: 1 comprimat masticabil de 6 ori pe zi.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Evisceratia este o complicatie serioasa si destul de rara care poate aparea dupa o interventie chirurgicala la nivelul abdomenului. Aceasta consta in exteriorizarea tesuturilor interne, frecvent a viscerelor, cum ar fi intestinul, printr-o incizie chirurgicala sau o leziune traumatica a peretelui abdominal. Situatia necesita interventie medicala de urgenta, deoarece expunerea organelor interne poate duce la consecinte grave, punand viata pacientului in pericol imediat. Evisceratiile sunt influentate de mai multi factori etiopatogenici, fiecare contribuind la riscul crescut de aparitie a acestei afectiuni.
20 februarie 2025
Ultima actualizare:
20 februarie 2025
Esofagita eozinofilica reprezinta o conditie medicala caracterizata prin inflamatia esofagului, un canal muscular care conecteaza gura de stomac. Aceasta afectiune este declansata de o acumulare excesiva a eozinofilelor, un tip de celule albe din sange. Desi cauzele exacte sunt inca subiect de studiu, exista o legatura recunoscuta intre esofagita eozinofilica si alergiile alimentare. Pacientii cu aceasta boala pot experimenta o serie de simptome neplacute, inclusiv arsuri la stomac, dureri in zona toracelui si dificultati in procesul de inghitire, simptome care pot afecta semnificativ calitatea vietii.
20 februarie 2025
Ultima actualizare:
20 februarie 2025
Cancerul de amigdale, desi rar, afecteaza semnificativ calitatea vietii pacientilor. Intelegerea factorilor care contribuie la aparitia acestei maladii este esentiala pentru prevenirea ei. Mai mult decat atat, recunoasterea timpurie a simptomelor poate facilita aplicarea unui tratament eficace, crescand sansele de recuperare si ameliorare a disconfortului pacientului. Acest tip de cancer, desi complex, poate fi abordat proactiv printr-o informare adecvata si acces la resurse medicale corespunzatoare.
21 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
21 ianuarie 2025
Siclemia, cunoscuta si sub numele de anemie falciforma, este o boala ereditara care afecteaza eritrocitele, sau celulele rosii ale sangelui, ducand la o incapacitate a acestora de a transporta eficient oxigenul in organism. Aceasta afectiune se caracterizeaza prin eritrocite care adopta o forma neregulata, asemanatoare cu cea a unei secere sau semilune, ceea ce le face rigide si predispuse la blocarea micilor vase de sange. Fluxul sanguin si aportul de oxigen sunt serios compromise.
22 noiembrie 2024
Ultima actualizare:
22 noiembrie 2024
Aceasta planta este utilizata in medicina traditionala pentru diferite scopuri, inclusiv pentru tratarea depresiei usoare si anxietatii, ameliorarea durerilor musculare si articulare, vindecarea ranilor si a arsurilor, si chiar pentru a imbunatati somnul. Principalele componente active care se gasesc in serlai includ hipericina, despre care se spune ca prezinta efecte benefice asupra starii de bine.
Polipoza colonica este o afectiune ereditara rara, caracterizata de formarea de polipi in colon si rect, cauzata de o mutatie a genei APC. Aceasta boala poate fi mostenita de la un parinte afectat sau poate aparea ca urmare a unei mutatii spontane in genele unei persoane, crescand riscul dezvoltarii cancerului colorectal in timp.