Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Combinatia optima, 100% naturala, dintre glucomannan si acidul clorogenic extras din cafeaua verde, contribuie la reducerea greutatii corporale.
Efectul benefic se obtine în conditiile unui consum zilnic de 3 g glucomanan in 3 doze a cate 1 g luate impreuna cu 1 – 2 pahare cu apa inaintea meselor si in cadrul unei diete hipocalorice.
Acidul clorogenic reduce absorbtia glucozei fara a afecta absorbtia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor sau a acizilor grasi. Actiunea are loc la nivelul intestinului subtire, de aceea este important ca acesta sa ajunga acolo inaintea alimentelor.
Glucomannanul este un tip de fibre extrase din radacina unei plante numita Amorphophallus konjac. Acestea formeaza un gel cu vascozitate crescuta, care nu se absoarbe si umple stomacul, avand valoare calorica 0. Absorbind apa, isi creste volumul de pana la 200 ori si este un adevarat magnet pentru grasimi.
Ingrediente Green Coffee plus:
66,7 mg de extract uscat de boabe de cafea verde (Coffea canephora robusta P.) cu minimum 45-50% acizi clorogenici, SVETOL®; 526 mg de extract de rădăcină uscată de Amorphophallus konjac cu minimum 95% glucomanan.
Mod de utilizare Green Coffee plus:
Adulți: 1 pliculeț de 3 de trei ori pe zi. Conținutul unui plic se dizolva în 100 ml de apă fierbinte și se va bea cu 30-60 de minute înainte de masă împreună cu 1-2 pahare cu apă.
Este interzis consumul de glucomanan inainte de culcare.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Fibromialgia se caracterizeaza prin durere musculo-scheletica generalizata si senzatie dureroasa sub presiune in anumite puncte (puncte dureroase). Aceasta durere este similara cu cea care provine din articulatii, dar nu este o boala comuna. Fibromialgia inseamna durere in muschi si tesut fibros (ligamente si tendoane).
27 decembrie 2023
Ultima actualizare:
28 decembrie 2023
Enurezis inseamna pierderea de urina in timpul somnului. Copiii invata sa controleze vezica urinara la varste diferite, iar copiii sub varsta de 4 ani isi umezesc adesea patul sau hainele, deoarece inca nu isi pot controla vezica urinara. Incontinenta urinara la copii poate fi cauzata de mai multe motive si poate varia in severitate. In general, exista doua tipuri principale de incontinenta urinara la copii: incontinenta diurna si incontinenta nocturna. Daca la copiii mici este ceva normal, sunt si cazuri cand fenomenul de tip enurezis ascunde boli ale rinichilor sau ale tractului urinar.
21 decembrie 2023
Ultima actualizare:
22 decembrie 2023
Medicul poate folosi un stent pentru a trata un anevrism sau o disectie aortica. Stentul actioneaza ca un suport pentru zona slabita a aortei si ajuta la prevenirea ruperii anevrismului sau disectiei. Stenturile vasculare pot fi, de asemenea, utilizate pentru a trata leziunile care au slabit aorta. Sangele curge prin stent si impiedica scurgerea sangelui in organism.
Cu totii ne-am simtit la un moment dat obositi. Oboseala este o cauza foarte frecventa de a vedea un medic. Poate aparea din scurt sau o putem avea de un timp mai indelungat. Cei care manifesta acest tip de oboseala persistenta nu au puterea de a incepe sarcinile de zi cu zi sau obosesc foarte usor.
5 septembrie 2022
Ultima actualizare:
25 octombrie 2023
Uneori, exista riscul ca infectiile contactate la nivelul buzelor sa se extinda si in organism. In plus, nu doar cauzele externe pot usca sau crapa buzele. Anumite infectii fungice sau boli cu transmitere sexuala pot avea ca simptom si afectarea buzelor.
27 decembrie 2021
Ultima actualizare:
27 decembrie 2023