Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
5 sfaturi practice pentru sedinta de azi
Postat in: Sanatatea ta

5 sfaturi practice pentru sedinta de azi

Este programata de saptamana trecuta, este trecuta in agenda cu rosu si semnul exclamarii, invitatii sunt de rang inalt, prin urmare nu trebuie sa dai gres. Este o sedinta importanta care-ti poate schimba cariera. Te-ai pregatit intens, ai toate dosarele aranjate, costumul pregatit, ceasul la mana, iar discursul aproape ca-l stii pe dinafara, insa mai lipseste ceva. Ei bine, este vorba de atitudine si autocontrol. Iata 5 sfaturi practice pe care sa le pui in aplicare inaintea unei sedinte!

Ai grija la alimentatie

Nu este recomandat sa-ti schimbi alimentatia in preajma marelui eveniment, cu atat mai putin in dimineata dinaintea sedintei. Incearca sa consumi ceea ce stii ca nu-ti creaza probleme gastrointestinale. Cerealele integrale, laptele sau sucul de fructe pot crea balonare, flatulenta si chiar diaree, daca le consumi dintr-o data si organismul nu este obisnuit cu asa meniu. Insa, nu evita sa mananci. Stresul iti poate crea dureri de stomac si, in plus, ai nevoie de energie. De asemenea, nu consuma alimente cu miros puternic, asa cum este usturoiul, ceapa, hreanul sau curry.

Evita excesele

Este foarte posibil ca emotiile dinaintea sedintei sa-ti creeze o pofta de mancare exagerata, insa nu face abuz de niciun aliment. Senzatia de preaplin va fi o piedica in sustinerea punctului de vedere. De asemenea, tensiunea acumulata in organism iti poate creea sete, insa evita sa bei multe lichide, cu atat mai mult cu cat organismul tau nu este obisnuit, deoarece acesta va avea tendinta de a le elimina rapid si s-ar putea sa nu rezisti pana la finalul sedintei. Cu toate ca vei fi tentat sa bei cafea mai multa pentru a te energiza si a te mentine in forma, este recunoscut faptul ca aceasta bautura deshidrateaza si contribuie la eliminarea apei din organism. In plus, cafeaua creste tensiunea, si, implicit, vei deveni mai agitat, fapt ce-ti poate afecta imaginea. Daca esti o persoana fumatoare, vei considera ca o tigara iti va reduce nivelul de stres psihic, insa in realitate este o stare autoindusa, iar excesul de nicotina iti poate crea o stare euforica absolut nedorita.

Suplimente care te pot ajuta

In timpul sedintei vei avea nevoie de energie, de concentrare, de luciditate, discernamant si degajare, chiar relaxare. Aceste criterii contribuie esential la imaginea ta si-ti ofera incredere in tine. Recomandarea nostra este suplimentul alimentar natural Coenzima Q10 in ulei de catina Forte Plus de la Hofigal. Acesta contribuie la buna functionare a sistemului nervos si cardiovascular, avand efecte benefice si asupra imunitatii. Pe langa alte calitati remarcabile, alunga oboseala si revigoreaza organismul, creste rezistenta fizica si psihica in conditii de stres si efort si regleaza tensiunea arteriala si glicemia.

Exercitii fizice de detensionare

Multor persoane li se poate intampla ca atunci cand se afla in momente de stres major, chiar daca este vorba de un episod emotionant, sa tremure, sa nu poata vorbi sau sa lesine. Pentru a evita aceste manifestari, pe langa suplimentelele alimentare naturale, se recomanda efectuarea unor exercitii cu impact pozitiv, atat la nivelul fizicului, cat si psihicului. Pentru detensionare sunt utile intinderile, rotirea capului in ambele directii, rotirea bratelor si a umerilor, dar si a trunchiului si a gleznelor. Evita miscarile bruste si exercitiile epuizante pentru ca nu-ti doresti sa transpiri

Alte trucuri si idei traznite

Exista cateva trucuri care te pot ajuta sa scapi de stres si sa-ti induci o stare psihica buna. In primul rand, nu pune accentul pe fricile tale si nu cauta sa vizualizezi esecul. Cel mai important atu al oamenilor de succes este gandirea optimista. Priveste-te in oglinda si repeta-ti cu convingere calitatile care te recomanda. Transmite-ti ganduri pozitive si zambeste-ti, felicitandu-te. De asemenea o alta tehnica de detensionare eficienta este respiratia abdominala. Repeta acest truc de cateva ori. Este important sa fii prezent si constient, sa te focusezi pe respiratia in sine si sa te eliberezi de alte ganduri.

21 martie 2018

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 cele mai citite articole
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Cimbrisorul este o planta apreciata pentru calitatile sale curative. Creste spontan si poate fi usor recunoscut dupa mirosul aromat. Este bogat in taninuri, substante amare, flavonoizi si numerosi acizi organici. Astfel, infuzia de cimbrisor este folosita frecvent in afectiuni precum cele nervoase....
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera are proprietati de hidratare a pielii, pastrand-o elastica, sanatoasa si stralucitoare. Aloe vera este perfecta pentru tenul gras, pentru ca o hraneste fara sa o incarce.
Lapte praf: Legatura dintre varsta copilului si formulele de lapte
Lapte praf: Legatura dintre varsta copilului si formulele de lapte
Laptele praf este un produs care nu lipseste din alimentatia bebelusilor. De cand a fost descoperita prima formula (undeva in perioada 1890-1895) pana azi, laptele praf este prezent in toate casele de familii care au copii.
Virusul HPV: ce este, cum se transmite, simptome, preventie
Virusul HPV: ce este, cum se transmite, simptome, preventie
HPV este cea mai comuna infectie transmisa pe cale sexuala la nivel global. Majoritatea oamenilor sunt infectati cu ea la un anumit moment din viata. In 2018 se estimau 569.000 de cazuri noi, si 311.000 de decese cauzate de cancer cervical la nivel mondial.
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanti indicatori pentru sanatatea ta. O saturatie scazuta poate duce la diferite complicatii si la necesitatea unei asistente medicale de urgenta sau a unei masti de oxigen. Sunt considerate normale pentru saturatia de oxigen valorile de peste 95%.
Ghimbirul: tot ce trebuie sa stii despre beneficiile lui si contraindicatii
Ghimbirul: tot ce trebuie sa stii despre beneficiile lui si contraindicatii
Ghimbirul are efecte benefice in scaderea in greutate. Un studiu publicat in 2012 atesta faptul ca un consum regulat de ghimbir creste termogeneza alimentelor si stimuleaza satietatea. Aceste proprietati previn gustarile dese si nevoia de a ingera cantitati mari de alimente calorice. In plus,...
Scarlatina: simptome, diagnostic si tratament
Scarlatina: simptome, diagnostic si tratament
Scarlatina este o boala declansata de o toxina generata de streptococii beta-hemolitici de grup A. Transmiterea se face pe cale respiratorie, prin tuse, stranut, ras, vorbit, de la bolnavii cu scarlatina, cu angina streptococica sau purtatorii sanatosi de streptococ beta-hemolitic de grup A la...
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazisul este o afectiune dermatologica cronica - Vezi aici care sunt cauzele aparitiei, cele mai intalnite simptome si cum poti diagnostica la timp boala pentru a aplica tratamentul corect.
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Uleiul de cocos a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice datorita calitatilor sale miraculoase, atat in ingrijirea pielii, cat si a parului.
Ceaiul din frunze de papadie: beneficii pentru sanatate, contraindicatii
Ceaiul din frunze de papadie: beneficii pentru sanatate, contraindicatii
Ceaiul de papadie este recunoscut pentru proprietatile sale de mii de ani. Papadia este printre cele mai controversate plante folosite de-a lungul anilor in medicina traditionala.