Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Argintul coloidal: ce este, beneficii si proprietati

Argintul coloidal: ce este, beneficii si proprietati

Postat in: Mama si copilul
Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 10 octombrie 2017 Ultima actualizare: 11 ianuarie 2023

Argintul coloidal este folosit inca din cele mai vechi timpuri in tratarea diferitelor afectiuni si poate fi administrat pe cale orala, prin inhalarea vaporilor sau prin pulverizare, regasindu-se in categoria suplimentelor alimentare cu rol imunizant. Pana la descoperirea penicilinei, argintul coloidal era considerat unul dintre cele mai puternice remedii antiinfectioase.

Ce este argintul coloidal?

Argintul coloidal este o dispersie a particulelor de argint intr-o solutie coloidala, motiv pentru care se regaseste pe piata sub forma de lichid. Marimea particulelor de argint poate influenta calitatea acestuia, prin urmare solutia transparenta sau alb-galbuie este cea mai benefica organismului, avand imersate particule de argint foarte mici care pot fi usor absorbite de organism. Dimensiunea particulelor de argint trebuie sa fie intre 1 nanometru si 1 micron, iar concentratia este exprimata in ppm (parti pe milion), mai exact 1 gram de argint la 1.000 litri de apa pura. In functie de destinatie, argintul coloidal poate avea diferite concentratii, intre 25-100 ppm.

Beneficiile argintului coloidal

Primul mare beneficiu al argintului coloidal este incredibila sa actiune imunostimulatoare. Datorita calitatii antivirale si capacitatii de a produce celule de aparare, argintul coloidal a fost folosit cu succes in tratarea bolilor autoimune, inclusiv in tratarea pacientilor cu HIV/SIDA si a celor cu hepatita C sau cancer. De asemenea, imbunatateste conditia pacientilor cu herpes, zona zoster, veruci, diabet, TBC si pneumonie. Totodata, argintul coloidal are un puternic rol antiinflamator si antibacterian, tratand cu usurinta gripa si raceala si ameliorand considerabil afectiunile gastro-intestinale. Gratie capacitatii sale de a reface pielea si tesuturile moi, argintul coloidal este utilizat in tratamentul arsurilor, al acneei, eczemelor si psoriazisului. Pe de alta parte, beneficiile argintului coloidal se observa in tratarea sinuzitei, a otitei si a conjuctivitei. Un mare plus al argintului coloidal este ca, desi anihileaza 99% dintre virusi, bacterii si fungi, inclusiv stafilococul auriu si candida, nu creaza dependenta sau imunitate in organismele pe care le distruge, avand un efect contrar antibioticelor clasice.

Secom First Defense

Secom First Defense este un supliment alimentar cu o compozitie unica bazata pe argint coloidal ce are capacitatea de a lupta si anihila peste 650 de tipuri de agenti nocivi care pot periclita sanatatea. Fiind aprobat si recomandat de Asociatia Romana de Pediatrie, Secom First Defense este remediul ideal pentru intarirea organismului copiilor, cei mici fiind cei mai expusi imbolnavirilor. Acest remediu natural stimuleaza puternic imunoglobulinele, limfocitele T si fagocitele, celulele de baza ale sistemului imunitar, si reduce la minim perioada de recuperare. Se recomanda a fi administrat atat in preventia si tratamentul diferitelor boli, cat si pentru intretinerea sanatatii.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina