Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Postat in: Cuplu si sex

Cresterea potentei masculine pe cale naturala

Conform mai multor cercetari efectuate de-a lungul timpului s-a concluzionat ca o viata sexuala activa si implinita aduce beneficii sanatatii intregului organism. Inclusiv marele psihanalist Sigismund Freud, in tratatele sale, sustinea ca 90% dintre problemele psihice au in substrat o problema legata de sexualitate.

Despre potenta la barbati

Potenta masculina este un aspect strans legat de varsta, insa, exista si o suma de factori care pot afecta performantele sexuale independent de acest aspect. Procesul de imbatranire naturala provoaca modificari severe in organism, scaderea cantitatii de testosteron, hormon responsabil, printre altele, de libidou, fiind una dintre consecinte. De asemenea, incepand cu varsta de 50 de ani, muschii incep sa se relaxeze, cauza a cantitatii de colagen secretate in cantitati din ce in ce mai mici, fapt ce impiedica ca fluxul de sange sa ajunga in penis si sa provoace erectia. Pe de alta parte, potenta poate fi afectata de anumite afectiuni, de exemplu diabet, boli cardiovasculare, boli renale sau disfunctii erectile, dar si, conform unor studii, de un nivel mare de colesterol in sange. In randul tinerilor, problemele de potenta pot avea, de cele mai multe ori, cauze psihologice, starile anxioase si depresive fiind factori determinanti.

Imbunatatirea potentei prin sport

Potenta masculina poate fi mult imbunatatita prin practicarea sportului. Pe langa faptul ca miscarea are efect antioxidant in organism, incetinind procesul de imbatranire prematura la nivel celular, contribuie la obtinerea flexibilitatii, la deprinderea unor tehnici mai bune si la cresterea rezistentei fizice. Cele mai bune exercitii care sustin potenta masculina sunt inotul si aerobicul. Conform datelor rezultate in urma unui studiu efectuat la Harvard, 160 de oameni, toti fosti inotatori, cu varsta de peste 60 de ani au avut o performanta sexuala mai buna decat a celor cu 20 de ani mai tineri care nu au practicat acest sport. De asemenea, tot cercetatorii de la Harvard au demonstrat, pe un esantion de 51.000 de barbati cu varsta peste 50 de ani, ca exercitiile aerobice scad cu 30% problemele de erectie. Totodata, ridicatul greutatilor este recomandat pentru mentinerea unei vieti sexuale active, acest tip de exercitiu stimuland productia de testosteron.

Pastile naturiste pentru cresterea potentei

Exista o serie de remedii naturiste cu impact pozitiv asupra cresterii potentei, insa de o importanta majora este si dieta. Anumite medicamente, fumatul, alcoolul si carenta de zinc afecteaza in mod negativ performanta sexuala, in timp ce altele, ca de exemplu afinele, bananele, smochinele, fructele de mare sau usturoiul, au efecte afrodiziace si cresc rezistenta sexuala. Suplimentele naturiste pe baza de sofran, ghimbir, ginseng, migdal, coltii babei, branca-ursului, ardei iute, Muira Puama sau Macca, dar si ceaiul de scortisoara si cuisoare, ajuta la combaterea disfunctiei erectile, stimuleaza libidoul si imbunatatesc considerabil performantele sexuale, combatand, totodata, si cauzele psiho-emotionale ce pot sta la baza.

16 iunie 2017

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 cele mai citite articole
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Cimbrisorul este o planta apreciata pentru calitatile sale curative. Creste spontan si poate fi usor recunoscut dupa mirosul aromat. Este bogat in taninuri, substante amare, flavonoizi si numerosi acizi organici. Astfel, infuzia de cimbrisor este folosita frecvent in afectiuni precum cele nervoase....
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera are proprietati de hidratare a pielii, pastrand-o elastica, sanatoasa si stralucitoare. Aloe vera este perfecta pentru tenul gras, pentru ca o hraneste fara sa o incarce.
Lapte praf: Legatura dintre varsta copilului si formulele de lapte
Lapte praf: Legatura dintre varsta copilului si formulele de lapte
Laptele praf este un produs care nu lipseste din alimentatia bebelusilor. De cand a fost descoperita prima formula (undeva in perioada 1890-1895) pana azi, laptele praf este prezent in toate casele de familii care au copii.
Virusul HPV: ce este, cum se transmite, simptome, preventie
Virusul HPV: ce este, cum se transmite, simptome, preventie
HPV este cea mai comuna infectie transmisa pe cale sexuala la nivel global. Majoritatea oamenilor sunt infectati cu ea la un anumit moment din viata. In 2018 se estimau 569.000 de cazuri noi, si 311.000 de decese cauzate de cancer cervical la nivel mondial.
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanti indicatori pentru sanatatea ta. O saturatie scazuta poate duce la diferite complicatii si la necesitatea unei asistente medicale de urgenta sau a unei masti de oxigen. Sunt considerate normale pentru saturatia de oxigen valorile de peste 95%.
Ghimbirul: tot ce trebuie sa stii despre beneficiile lui si contraindicatii
Ghimbirul: tot ce trebuie sa stii despre beneficiile lui si contraindicatii
Ghimbirul are efecte benefice in scaderea in greutate. Un studiu publicat in 2012 atesta faptul ca un consum regulat de ghimbir creste termogeneza alimentelor si stimuleaza satietatea. Aceste proprietati previn gustarile dese si nevoia de a ingera cantitati mari de alimente calorice. In plus,...
Scarlatina: simptome, diagnostic si tratament
Scarlatina: simptome, diagnostic si tratament
Scarlatina este o boala declansata de o toxina generata de streptococii beta-hemolitici de grup A. Transmiterea se face pe cale respiratorie, prin tuse, stranut, ras, vorbit, de la bolnavii cu scarlatina, cu angina streptococica sau purtatorii sanatosi de streptococ beta-hemolitic de grup A la...
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazisul este o afectiune dermatologica cronica - Vezi aici care sunt cauzele aparitiei, cele mai intalnite simptome si cum poti diagnostica la timp boala pentru a aplica tratamentul corect.
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Uleiul de cocos a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice datorita calitatilor sale miraculoase, atat in ingrijirea pielii, cat si a parului.
Ceaiul din frunze de papadie: beneficii pentru sanatate, contraindicatii
Ceaiul din frunze de papadie: beneficii pentru sanatate, contraindicatii
Ceaiul de papadie este recunoscut pentru proprietatile sale de mii de ani. Papadia este printre cele mai controversate plante folosite de-a lungul anilor in medicina traditionala.