Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Cum influenteaza poluarea disfunctiile erectile la barbati

Cum influenteaza poluarea disfunctiile erectile la barbati

Postat in: Cuplu si sex
Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 10 februarie 2020 Ultima actualizare: 26 iunie 2023

Toți știm că poluarea atmosferică are repercursiuni asupra organismului, iar traiul într-un oraș poluat are un impact devastator asupra diferitelor procese biologice ale corpului uman. După mai mulți ani de cercetare, specialiștii au ajuns la o serie de concluzii îngrijorătoare. Astfel s-a stabilit că anumiți compuși toxici din aerul pe care îl respirăm într-un oraș poluat pot declanșa în timp atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, artimii dar și disfuncții erectile în cazul bărbaților.

Să nu uităm faptul că recent s-a descoperit că orașul București are cel mai poluat aer dintre toate capitalele europene, iar ultimele măsurători au arătat că numărul de compuși toxici și cantitatea acestora a fost egală cu cea din Sidney din perioada incendiilor devastatoare din Australia.

Poluarea - un factor exogen care poate duce la impotență

Impotența la bărbați este o problemă cu multiple cauze. Pe lângă cauzele fizice și psihice, există și alți factori care influențează potența masculină. Impotența ca și disfuncție erectilă apare atunci când un bărbat nu poate menține erecția ca urmare a unor probleme. Ceea ce puțin bărbați știu e faptul că ompotența a fost o problemă sexuală semnalată încă din cele mai vechi timpuri.  Citeste restul articolului pe bucuresteni.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina