Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Cum afecteaza poluarea tenul si pielea?

Cum afecteaza poluarea tenul si pielea?

Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 19 decembrie 2019 Ultima actualizare: 6 februarie 2023

Particulele toxice din aer sunt de 10-20 de ori mai mici decât dimensiunea porilor, ceea ce le permite să ajungă în straturile mai profunde ale pielii. Aici pot cauza inflamații, deshidratare, dar și reacții la nivel celular, care duc la pierderea elasticității și a fermității. Noaptea, când pielea se regenerează, este momentul perfect să aplicăm pe ten produse oferite de Cerave, un brand recunoscut pentru produsele lor pentru hidratarea pielii și repararea structurii epidermei din cauza poluării.

De ce poluarea este periculoasă pentru piele?


Radicalii liberi pot declanșa apariția acneei și a ridurilor. Radicalii liberi sunt molecule care elimină electronii din celulele sănătoase ale pielii. Aceștia pot cauza inflamații, care pot duce la acnee, rozacee și pigmentarea pielii. De asemenea, descompun colagenul și elastina, iar asta duce la apariția ridurilor. Altfel spus, expunerea la aer murdar poate face pielea să arate mai uscată și obosită. Odată ce bariera pielii devine uscată, hidratarea este mai greu de obținut, iar șansele să apară iritații și infecții sunt mai mari. Este important să curățăm tenul după fiecare expunere într-un mediu poluant și să avem grijă la alimentație.

Restul articolului pe bucuresteni.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina