Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Lucruri pe care nu le stiai despre sistemul tau imunitar

Lucruri pe care nu le stiai despre sistemul tau imunitar

Postat in: Info sanatate
Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 25 martie 2020 Ultima actualizare: 12 ianuarie 2023

Probabil ca nu stiai, dar sistemul nostru imunitar este compus dintr-un numar de celule speciale. Celulele sistemului imunitar sunt implicate în mai multe procese vitale, dincolo de lupta cu diferiți viruși, bacterii și paraziți. Atât sistemul limfatic cât și alte sisteme ajută evoluția sistemului imun în lupta cu bacteriile si cu agentul patogen. În mod normal, limfocitele T sau globulele albe ajută în mod normal sistemul imunitar. S a descoperit totodată că Vitamina C contribuie la întărire a organismului și ajută la regenerarea la celulele t, unele dintre componentele sistemului imunitar. Atunci când sistemul imunitar este perturbat de anumiți viruși sau bacterii e important să intervenim cu vitamine, minerale și alte produse naturiste.

Sistemul imunitar - 'inima și creierul" nevăzut al organismului

Atunci cand lucrurile nu funcționează în parametrii normali, înseamnă că se întâmplă ceva cu sistemul imunitar. Chiar dacă sistemul imunitar nu este la fel de vizibil precum este creierul sau inima, dar este la fel de esențial și de vital. Dacă sistemul imunitar ar intra în colaps, organismul uman ar fi infestat de virusuri, ciuperci sau paraziți. Totodată, un sistem imunitar care nu funcționează corect se poate întoarce împotriva noastră și poate ataca celulele sănătoase.

Bloxivir este un dispozitiv medical destinat protectiei zilnice impotriva infectiilor virale, precum si combaterii active a infectiilor virale. Bloxivir este primul spray nazal sub forma de gel de acest tip care protejeaza, previne si combate inflamatia virala datorita celor trei ingrediente, care au fost testate in studii clinice.

Bloxivir Spray a fost dovedit științific că blochează virusurile care produc COVID-19, dar și alte forme de răceală sau gripă și împiedică pătrunderea lor în organism. Bloxivir® este indicat pentru protecția zilnică a adulților și a copiilor cu vârsta de peste un an. 

Protejeaza

  • Blocheaza patrunderea virusurilor in celule si, prin urmare, protejeaza impotriva infectiilor virale ale cailor respiratorii superioare care au un grad ridicat de infectiozitate (gripa si raceala, produse de virusuri gripale si coronavirusuri , precum si COVID-19, produsa de coronavirusul SARS-CoV-2).
  • Protejeaza impotriva raspandirii virusurilor (prin limitarea transmiterii de la persoanele simptomatice sau asimptomatice la alte persoane).
  • Protejeaza impotriva uscaciunii si iritatiei membranei mucoase a cavitatii nazale cauzate de factorii de mediu.

Profilactic, pentru a sustine functiile fiziologice normale ale membranei mucoase a cavitatii nazale si a sinusurilor paranazale.

Calmeaza

  • Blocheaza multiplicarea virusurilor si, astfel, previne aparitia simptomelor bolii.
  • Calmeaza simptomele infectiilor virale ale cailor respiratorii superioare, inclusiv inflamatia mucoasei nazale, care este asociata cu o crestere a productiei de mucus ce determina aparitia rinitei si a secretiilor nazale abundente.
  • Tratament de sustinere in sinuzita paranazala acuta sau cronica si exacerbata, precum si in rinitele alergice.

Reduce durata bolii

  • Reduce durata bolii cauzata de infectii bacteriene sau virale ale mucoasei nazale.
  • Reduce probabilitatea de suprainfectie bacteriana, care apare frecvent dupa infectiile virale.

Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi, atât profilactic, cât și ca tratament, la adulți și copii cu vârsta de peste un an. 

 

Sistemul imunitar joacă rolul unui al doilea creier al oganismului și lucrează într-o colaborare perfectă cu sistemul cerebral. În condițiile actuale, în care alimentația nu este tocmai sănătoasă, plină de junk food-uri, în care asistăm la o creștere a poluării atmosferice, iar sedentarismul face parte din rutina noastră zilnică, fiecare dintre noi are nevoie de o stimulare a sistemului imunitar.

Mai multe informatii pe site-ul ObservatorTV.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina