Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Natura - izvor de remedii naturale pentru barbati

Natura - izvor de remedii naturale pentru barbati

Postat in: Cuplu si sex
Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 10 februarie 2020 Ultima actualizare: 26 iunie 2023

Problemele sexuale ale bărbaților, chiar dacă mult timp au fost un subiect tabu, sunt la fel de vechi precum specia umană. Nu întâmplător există o mulțime de tratate medicinale încă din antichitate care vorbesc de aceste probleme și care prezintă diferite tratamente și remedii bazate pe plante și alte tehnici medicale.

Puțin știu de exemplu că în prezent, în România, potrivit Asociaţiei Române de Medicină a Sexualităţii, un bărbat român din patru cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani, se confruntă cu disfuncții erectile. În special disfuncția erectilă completă crește cu peste 5% la unii bărbați de peste 40 de ani, iar procentul crește exponențial și ajunge la 15 – 20% la bărbații care se apropie de vârsta de 70 de ani.

Monoxidul de azot dar și alți poluanți au un impact negativ asupra potenței bărbaților.  Disfuncția erectila (impotența) diferă ca severitate, unii bărbați având o incapacitate totală pentru a avea o erecție fără un ajutor medical, iar alții pot menține o erecție doar câteva secunde. Problemele sexuale si disfuncțiile erectile ale barbaților au un impact negativ pentru viața lor socială și familiară.

Majoritatea bărbaților au rețineri cu privire la acest topic și evită să ceară ajutorul. Din fericire, există o mulțime de plante medicinale precum muira puama, ginsengul siberian, extractul solid de panax ginseng  sau extractul din ginseng tibetan. Aceste plante în diferite compoziții, alături de aminoacidul L arginina ajută la mentinerea ereciei. Altfel spus, problemele sexuale masculine pot fi rezolvate cu o capsulă care are la bază superconcentrate din aceste plante.

Restul articolului pe glow.ro.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina