Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Sfaturi utile pentru barbatii cu pielea sensibila

Sfaturi utile pentru barbatii cu pielea sensibila

Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 19 decembrie 2019 Ultima actualizare: 13 ianuarie 2023

Când vorbim de piele sensibilă, ne gândim practic la o piele care are o textură ușor iritabilă, care e predispusă la roșeață, arsuri, iritații. Dacă ești bărbat cu o piele sensibilă, trebuie știut că ingredientele de origine naturală precum mușețelul, laptele de migdale și mierea polifloră sunt cunoscute pentru beneficiile lor de calmare și pentru efectele lor anti-inflamatoare.

Diferențe atunci când vorbim de bărbați vs. femei

Studiile au arătat că atunci când vorbim de pielea unui bărbat apar diferențe față de cea a unei femei, în special pielea fetei! Din această cauză și aplicarea produselor atunci când vorbim de o epidermă sensibilă si de o textură naturala a pielii diferă în funcție de gama de produse cosmetice fie ca vorbim de piele sensibilă sau de piele normală. De exemplu, pielea bărbaților este cu până la 20% mai puternică, deci are o rezistență mărită față de impactul poluării atmosferice și al radicalilor liberi. De asemenea, pielea bărbaților îmbătrânește mai lent decât cea a femeilor, ridurile fiind vizibile după vârsta deb 35-40 de ani.  În plus, față de tenul femeilor, pielea unui bărbat produce de două ori mai mult sebum, asta înseamnă că e bine să folosească produse cosmetice cu texturi non-grase. Totodată, în cazul în care vorbim de un bărbat cu tenul sensibil, primele probleme încep să apară odată cu expunerea prelungită la mediul exterio când epiderma de la nivelul pielii în contact cu impuritățile generează puncte negre sau coșuri.

Restul articolului pe site-ul stiri.com.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina