Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Spring, Farmacia la Pret Mic, magazin online de incredere avizat de Trusted.ro

Spring, Farmacia la Pret Mic, magazin online de incredere avizat de Trusted.ro

Data publicării: 18 decembrie 2019 Ultima actualizare: 13 ianuarie 2023

Potrivit ultimului studiu Eureka Insights, clienții aleg un magazine online pentru achiziții dacă au mai interacționat cu acel magazin sau brand ( 93%), dacă site-ul oferă descrieri la produse conform realității și au poze relevante ( 89%), articole în presă pozitive la adresa site-ului respectiv (83%), dacă pot naviga ușor pe platformă și dacă platforma se încarcă rapid ( 79%). Ce este important de reținut este faptul că peste 90% dintre respondenți asociază marca TRUSTED.RO cu încrederea într-un magazine online.

În aceste condiții, site-ul springfarm.com a decis să se alăture celor peste 200 de magazine online românești care dețin deja Marca de Incredere TRUSTED.RO.

,,springfarma.com pune mare preț pe încrederea clienților și suntem interesați să fim conectați la toate tool-urile moderne pentru ca întregul parcurs al clientului care alege să ne viziteze și să facă cumpărături de la noi să fie complet și să atingă toți parametrii de siguranță. Ne bucurăm că am obținut marca de încredere TRUSTED.ro și că avem toate criteriile necesare pentru a oferi pacienților noștri o experiență cu adevărat originală și de încredere. Mulțumim pe această cale numărului din ce în ce mai mare de pacienți care ne aleg și care ne sunt alături! Spring, Farmacia la Pret Mic are angajamentul să își îmbunătățească permanent serviciile și să țină cont de părerea fiecărui pacient!”, a declarat Ioana Badea, Project Manager al proiectului Spring.ro .

 Cum se obține Marca de Încredere TRUSTED.ro

Marca se obține în urma unui audit bazat pe 26 de criterii juridice și de bune practice care sunt în concordanță atât cu legislația românească dar și cu legislația europeană, criterii care includ inclusiv cele mai noi norme GDPR.

În plus, site-urile de e-commerce atestate primesc la pachet sistemul “Opinii de Incredere”, care colectează și publică review-uri de la clienți reali și verificați ai magazinelor.

Opiniile clienților despre piață de e-commerce din România sunt tot mai avizate. Deja cumpărătorii autohtoni se uită mult mai atent la design-ul unui magazin online, la prezența unor elemente care să ateste că platforma pe care navighează este de încredere. Aceste elemente pot fi transformate de către magazinele online în diferențiatori reali”, a declarat George Hari Popescu, Project Manager la TRUSTED.RO. 

Articolul complet aici!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina