Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Lacrisek spray ocular este indicat in sindromul de ochi uscat. Restabileste componenta lipidica naturala a ochilor, refacand filmul lacrimal. Lacrisek are o formula inovatoare cu lipozomi ce incorporeaza vitaminele A si E pentru a asigura eficienta crescuta a produsului la nivelul suprafetei oculare. Lacrisek spray ocular este util, de asemenea, in cazul inrosirii oculare, al senzatiilor de arsura sau in prurit ocular. Lacrisek spray se aplica prin pulverizare pe ochi, tinand de preferat pleoapele inchise. De asemenea, poate fi utilizat si in prezenta cosmeticelor.
Produsul Lacrisek, 8 ml spray ocular face parte din categoria
Ingrijirea ochilor
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Sindromul Gerstmann reprezinta o afectiune neurologica rara, manifestata in urma unor leziuni cerebrale. Aceasta conditie poate rezulta fie dintr-un traumatism cranian, fie din anomalii de dezvoltare. In cazul copiilor, aceasta este desemnata ca sindromul Gerstmann de dezvoltare, iar in termeni medicali este cunoscuta si ca tetrada Gerstmann sau simplu GS. Aceasta patologie subliniaza importanta interconexiunilor dintre diversele zone ale creierului si impactul lor asupra functionarii cognitive si motorii.
3 decembrie 2024
Ultima actualizare:
3 decembrie 2024
Sindromul Marcus Gunn, cunoscut si sub denumirea de sincinezia trigemino-oculomotorie, reprezinta una dintre cele mai intalnite forme de sincinezii oculofaciale mostenite. Acest sindrom se manifesta printr-o cadere a pleoapei superioare, variind ca intensitate, si prin miscari involuntare ale aceleiasi pleoape in timpul efectuarii unor actiuni cum ar fi mestecarea sau suptul. Aceasta conditie este de obicei observabila imediat de la nastere, cand parintii pot observa miscarile neobisnuite ale pleoapei copilului lor in timpul hranirii.
3 decembrie 2024
Ultima actualizare:
3 decembrie 2024
Sindromul Horner este o afectiune neurologica deosebit de rara, manifestandu-se prin simptome specifice la nivelul ochiului si ale zonei adiacente de pe o singura parte a fetei. Aceasta conditie semnaleaza prezenta unei probleme nervoase mai profunde, avand multiple cauze potentiale – de la probleme ale arterei carotide pana la prezenta unor tumori la nivelul plamanilor. Identificarea timpurie si tratamentul adecvat sunt esentiale pentru gestionarea eficienta a sindromului. Simptomele caracteristice includ lasarea pleoapei superioare, micsorarea diametrului pupilei, roseata ochiului si absenta transpiratiei pe partea afectata a fetei.
3 decembrie 2024
Ultima actualizare:
3 decembrie 2024
Sindromul Adie, denumit si sindromul Holmes-Adie, reprezinta o anomalie neurologica caracterizata prin afectarea controlului autonom al pupilei, ca urmare a degenerarii ganglionului ciliar. Aceasta afectiune a fost identificata si descrisa pentru prima data in 1931 de catre neurologii William John Adie si Sir Gordon Morgan Holmes, dupa care a fost numita. Principalele semne ale sindromului includ dilatarea anormala a uneia sau ambelor pupile, paralizia partiala a muschilor oculari si o reactie lenta sau absenta a pupilei la lumina. In situatiile in care se observa doar simptomele legate de pupile, afectiunea poarta numele specific de "pupila tonica a lui Adie".
3 decembrie 2024
Ultima actualizare:
3 decembrie 2024
Hipopionul constituie un indicator alarmant de inflamatie oculara severa, manifestandu-se prin acumularea de puroi in camera anterioara a ochiului - o zona delimitata de cornee si iris. Acest fenomen poate fi usor identificabil prin prezenta unei linii orizontale alb-galbuie sub iris, reflectand gravitatea situatiei. Diversele cauze care pot determina aparitia hipopionului includ o gama larga de infectii - fie ele bacteriene, fungice sau virale - precum si traumatisme oculare, inflamatia interna a ochiului (cunoscuta sub numele de uveita), interventii chirurgicale la nivelul ochiului efectuate recent sau boli sistemice precum lupusul sau artrita reumatoida.
28 octombrie 2024
Ultima actualizare:
28 octombrie 2024
Discromatopsia este o afectiune oftalmologica in care o persoana are dificultati in a percepe culorile in mod normal. Cunoscuta si sub numele de daltonism, discromatopsia este o tulburare a vederii de culoare care afecteaza capacitatea unei persoane de a distinge anumite culori sau de a le percepe corect.
24 octombrie 2024
Ultima actualizare:
24 octombrie 2024
Dacrioadenita apare rar ca o afectiune independenta, adesea fiind o complicatie a altor boli. Se imparte in forme acute si cronice. In forma acuta, se manifesta prin edem acut (umflatura) si durere in zona glandei lacrimale, afectand forma fisurii optice. In forma cronica, se observa o usoara dilatare a glandei si o usoara hiperemie (roseata) a conjunctivei.