Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Antiacide (arsuri stomac)

Care sunt cauzele arsurilor la stomac

Arsurile la stomac apar in momentul in care continutul din stomac ajunge in esofag. Acest traseu invers se intampla atunci cand sfincterul esofagian nu mai functioneaza in mod corespunzator sau este slabit. Astfel, acidul gastric din stomac irita esofagul si conduce la aparitia arsurilor, iar cauzele pot fi multiple.

Ce alimente provoaca arsuri la stomac

Exista o serie de alimente care favorizeaza puternic aparitia arsurilor la stomac si care trebuie evitate, cel putin pe durata tratamentului pentru arsuri la stomac. In aceasta categorie intra condimentele picante, citricele, rosiile, ciocolata, grasimile, mezelurile, prajelile, muraturile, dar si legumele crude si fructele acide, mai ales daca sunt consumate pe stomacul gol.

Cum tratezi eficient arsurile la stomac

Exista o serie de pastile pentru arsuri la stomac care, insa, trebuie luate la recomandarea medicului. In aceasta categorie intra medicamente pe baza de hidroxid de magneziu si carbonat de calciu, insa acestea sunt considerate antiacide clasice, avand doar calitatea de a neutraliza sucul gastric. Pentru scaderea cantitatii de acid gastric se recomanda medicamente pe baza de inhibitori de pompa de protoni si de receptori H2.

19 produse

Setati descendent
produse pe pagină