Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Creata cu gandul la sanatatea consumatorilor de catre specialistii companiei Nutrition Research & Development, gustarea Nucita are un indice glicemic de doar 16 – adica foarte scazut, in comparatie cu painea alba, de exemplu, ce are un indice glicemic de 100. Dulce si crocanta, cu aroma intensa de nuci, Nucita rasfata papilele gustative, in timp ce kilogramele in plus continua sa se topeasca!
Nucita contine doar ingrediente naturale: nuca (peste 50%), xylitol, albus de ou si amidon rezistent de porumb(sub 2%), fiind ideala in orice cura de slabire, in dieta sportivilor si in alimentatia persoanelor cu diabet.
Nuca - sursa de acizi grasi Omega 3, fibre (8%) si magneziu.
Xylitolul - indulcitor 100% natural cu indice glicemic foarte scazut (7), obtinut din coceanul de porumb printr-un proces de fermentatie naturala.
Albusul de ou - sursa de proteine usor de absorbit in comparatie cu altele (ex: carnea).
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Nucul este un arbore mare, care poate ajunge la inaltimi de pana la 30 de metri si o latime de 20 de metri. Frunzele sale sunt compuse din 5-19 frunze individuale, care au o forma ovala si o textura lucioasa. Florile nucului sunt de culoare verde-galbui si apar in timpul primaverii, inainte de a se forma fructele.
14 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
14 ianuarie 2025
Cand particulele de praf se acumuleaza in plamani, sistemul imunitar - apararea corpului impotriva germenilor -- se deteriozeaza, vazand particulele de praf ca pe niste invadatori, incercand sa ii distruga. Tesutul pulmonar se inflameaza adesea in timpul acestui proces.
19 septembrie 2024
Ultima actualizare:
19 septembrie 2024
Vitamina E previne formarea cheagurilor de sange, deci impiedica blocarea functionarii unor organe sau aparitia altor consecinte mai grave precum comotie cerebrala sau acumularea unor cheaguri de sange la inima sau in alti muschi.
19 august 2024
Ultima actualizare:
16 decembrie 2024
Azbestul este un mineral care este utilizat, in general, ca material de izolare si ca ignifug. Este o substanta minerala fibroasa care a fost utilizata pe scara larga in diverse industrii in trecut, datorita proprietatilor sale izolante si rezistente la caldura. Expunerea la niveluri ridicate de fibre de azbest este ceea ce determina dezvoltarea azbestozei. Fibrele si praful aerian pot fi prinse in alveolele unde irita si cicatrizeaza tesutul pulmonar. Deoarece azbestoza este o boala progresiva (ceea ce inseamna ca se agraveaza in timp), simptomele pot sa nu se dezvolte pana la 20 de ani dupa expunere.
Aceasta planta este folosita cu scopuri medicinale, iar partea folosita este radacina. Tintaura este apreciata pentru proprietatile sale amare si este folosita mai ales ca tonic amar si stimulent digestiv. Substantele amare gasite in componenta tintaurei au ca rol simularea secretiei de enzime digestive pentru a ajuta la cresterea poftei de mancare. In aceeasi masura, se spune despre aceasta planta ca ar putea avea si alte beneficii pentru sanatate, spre exemplu simularea functiei hepatice si a sistemului imunitar.
Acidul boric este un compus chimic format din bor si oxigen, cu formula chimica H3BO3. Acesta este utilizat in diverse domenii, inclusiv in medicina, intelegerea si tratarea utilizarii sale necesitand precautie. In medicina, acidul boric a fost utilizat in trecut ca antiseptic si astringent. Cu toate acestea, utilizarea sa a fost redusa considerabil din cauza efectelor sale toxice asupra sistemului reproductiv si a rinichilor. Acidul boric poate fi absorbit in organism prin piele si prin ingestie, si poate avea efecte nocive asupra functiei renale si a sistemului reproductiv, in special la femei.
14 iulie 2023
Ultima actualizare:
20 ianuarie 2025
Sindromul Reye este o afectiune rara, dar foarte serioasa, care afecteaza copiii si adolescentii, in special pe cei care au varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani. Aceasta afectiune poate fi fatala si este caracterizata prin inflamarea creierului si a ficatului. Cauza exacta a sindromului Reye nu este cunoscuta, dar se crede ca poate fi declansata de o infectie virala, cum ar fi gripa sau varicela, si de utilizarea aspirinei sau a altor medicamente care contin acid acetilsalicilic.