Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

BIOFARM

Biofarm® este unul dintre primii producători români de medicamente și suplimente alimentare. De peste 95 de ani Biofarm® este alături de specialiștii din Romania în cursa pentru descoperirea celor mai bune soluții pentru menținerea sănătății oamenilor. Compania, fondata în 1921, s-a concentrat pe dezvoltarea, producerea și comercializarea atât a unor branduri puternice, cat și a unor produse generice.


În prezent, Biofarm® este unul dintre primii 10 producători existenți pe piața farmaceutica din Romania, o piață dinamică și foarte competitivă. Sistemul de management al calității din companie este certificat în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001 și ale Ghidului privind buna practică de fabricație (GMP) pentru toate liniile de producție. Totodată, din anul 2013 S.C. Biofarm S.A. are certificat sistemul integrat de management de mediu și sănătate și securitate ocupațională, în conformitate cu cerințele standardelor ISO 14001 și OHSAS 18001. Acțiunile Biofarm® sunt listate la Bursa de Valori București - Categoria I începând cu anul 2005. Începând cu data de 05 ianuarie 2015 acțiunile societatii sunt incadrate la Categoria Premium.


Biofarm® se regăsește de mai mulți ani în topul primilor 3 producători români de soluții și suspensii pentru administrare orală, este cel mai important producător român de capsule gelatinoase moi și unul dintre cei mai mari fabricanți de comprimate și drajeuri din România. Compania are laboratoare de cercetare de cel mai înalt nivel, linii de producție moderne și o echipă de specialiști foarte bine pregătiți.

Biofarm® are un portofoliu competitiv de peste 200 de produse care acoperă 65 de arii terapeutice și investește În mod continuu în campanii media, comerciale și de marketing pentru promovarea propriilor produse.Având o poziție stabilă pe piața farmaceutică românească, Biofarm® urmărește să își îmbunătățească poziția și pe arena internațională. În momentul de față Biofarm® este prezentă în 12 țări și extinderea continuă.

Lansarea de noi produse și îmbunătățirea portofoliului sunt puncte cheie ale strategiei de dezvoltare a companiei. Pentru a-și îmbunătăți poziția atât pe piața internă, cât și pe cea internațională, Biofarm® va dezvolta și lansa aproximativ 10 produse în fiecare an.

Strategia de dezvoltare a companiei Biofarm® include, de asemenea, îmbunătățirea prezenței companiei pe piața de retail, continuarea dezvoltării forței de vânzări și creșterea numărului de produse. Investițiile continue în cercetare, lansarea și promovarea propriilor produse vor contribui la consolidarea poziției companiei în piață.

Articolele 1-20 din 97

Setati descendent
produse pe pagină