Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Efectele detoxifierii in curele de slabire rapide

Efectele detoxifierii in curele de slabire rapide

Postat in: Dieta si sport
Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 16 august 2017 Ultima actualizare: 12 ianuarie 2023

Indiferent ce cura de slabire alegem, pentru a scapa de kilogramele in plus intr-un mod sanatos si rapid, este necesar sa combinam regimul alimentar cu miscarea fizica. Constientizarea faptului ca cele doua metode nu se exclud, ci se completeaza este la fel de importanta ca si calitatea alimentelor pe care le ingeram in aceasta perioada. Cu toate ca detoxifierea nu este in sine o cura de slabire, efectele procesului sunt extrem de benefice, in acest sens obtinandu-se rezultate mult mai bune decat in cazul restrictiilor alimentare severe.

Detoxifierea: efecte benefice in curele de slabire

Detoxifierea, dincolo de efectele benefice pe care le are asupra sanatatii, sprijina procesul de pierdere a kilogramelor in plus prin stimularea tranzitului intestinal si imbunatatirea functiilor organelor responsabile cu eliminarea reziduurilor din corp, ficat si rinichi. Evitarea anumitor categorii de produse, in special a celor de origine animala, va determina organismul sa recurga la propriile rezerve de grasime pentru a crea energie, ceea ce, implicit, presupune o ardere accelerata a caloriilor. Totodata, in timpul unei cure de detoxifiere, stomacul va primi hrana mai usoara pe care o va metaboliza mult mai rapid, astfel micsorandu-si capacitatea intr-un mod absolut natural si sanatos.

Detoxifiere pentru ficat, colon si rinichi

Ficatul, cel mai mare organ intern, responsabil cu peste 500 de functii, este centrul de reciclare al organismului, acesta filtrand toxinele si redirectionandu-le catre sistemul excretor. Cu toate ca celulele hepatice au capacitatea de a se regenera, fara o curatare constanta, ficatul poate obosi si poate intoarce toxinele in corp. Rinichii fac parte din aparatul excretor si sunt responsabili cu curatarea sangelui de substante nocive si formarea urinei, prin urmare, o disfunctie la nivelul acestora impiedica autocuratarea organismului. Pentru a detoxifia aceste doua organe, cele mai eficiente remedii sunt bazate pe ceaiuri si suplimente alimentare ce au la baza ingrediente cu actiune hepatoprotectoare si diuretica, de preferat din culturi organice. De asemenea, colonul este responsabil in mod direct cu eliminarea toxinelor, dar si cu sustinerea functiei digestive, prin urmare, un colon imbacsit, nu doar ca va favoriza constipatia, dar va permite toxinelor sa ramana in organism si sa provoace diverse afectiuni. Aliatii de baza ai colonului sunt fibrele, psylliumul si triphala, un amestec din 3 plante terapeutice originare din India.

Detoxifierea organismului cu Organic India

Suplimentele alimentare Organic India reprezinta in momentul de fata unul dintre cele mai eficiente si apreciate concepte adresate detoxifierii organismului deoarece, dincolo de cercetarile clinice desfasurate pe parcursul mai multor ani de zile, ingredientele folosite sunt 100% naturale si organice, beneficiind de certificare in Europa, SUA si India. Pentru detoxifierea ficatului si rinichilor se recomanda Organic India Liver & Kidney,un supliment alimentar ce are in compozitie plante folosite de mii de ani in medicina ayurvedica. Acestea au rol tonic si hepatoprotector, sunt eficiente in stimularea digestiei, in curatarea sangelui, in eliminarea urinei si a retentiei de apa si favorizeaza metabolismul grasimilor. Dincolo de sustinerea procesului de detoxifiere, acest supliment de la Organic India este recomandat in cazul afectiunilor hepatice si renale, de exemplu icter, ficat marit, calculi renali, disurie. De asemenea, pentru curatarea colonului si sustinerea tranzitului intestinal, Organic India a creat suplimente alimentare pe baza de psyllium, tulsi - denumit busuioc sfant de catre indieni, neem, triphala, ce se gasesc atat sub forma de capsule, cat si sub forma de ceai sau pudra. Se recomanda consumul ceaiurilor Tulsi Ghimbir, Tulsi Lax, Tulsi Tummy, al suplimentelor Bowelcare, Neem, Triphala si al taratelor integrale de Psyllium.

 

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina
Top 10 cele mai citite articole
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera are proprietati de hidratare a pielii, pastrand-o elastica, sanatoasa si stralucitoare. Aloe vera este perfecta pentru tenul gras, pentru ca o hraneste fara sa o incarce.
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanti indicatori pentru sanatatea ta. O saturatie scazuta poate duce la diferite complicatii si la necesitatea unei asistente medicale de urgenta sau a unei masti de oxigen. Sunt considerate normale pentru saturatia de oxigen valorile de peste 95%.
Antihistaminice: ce sunt, cum se folosesc si ce beneficii au
Antihistaminice: ce sunt, cum se folosesc si ce beneficii au
Antihistaminicele functioneaza prin oprirea unei substante numite histamina care afecteaza celulele din organism. Histamina este o substanta chimica eliberata atunci cand organismul detecteaza ceva daunator, cum ar fi o infectie.
Colagenul: ce beneficii are si de ce este important in organism
Colagenul: ce beneficii are si de ce este important in organism
Pielea reprezinta 16% din greutatea totala a corpului. Mai mult decat atat, in mod surprinzator, pana la 50 000 din celulele pielii mor in fiecare minut, iar aproape 50% din praful din gospodărie e format din celelule moarte ale pielii.
Vitamina D3: Beneficii, doza necesara si efectele carentei
Vitamina D3: Beneficii, doza necesara si efectele carentei
Vitamina D3 este una dintre numeroasele substante nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos. Este produsa de organism in mod natural atunci cand pielea este expusa la soare.
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazisul este o afectiune dermatologica cronica - Vezi aici care sunt cauzele aparitiei, cele mai intalnite simptome si cum poti diagnostica la timp boala pentru a aplica tratamentul corect. Psoriazisul nu afecteaza organismul doar ca boala in sine, ci, din cauza manifestarilor estetice, are un...
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Uleiul de cocos a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice datorita calitatilor sale miraculoase, atat in ingrijirea pielii, cat si a parului.
10 sfaturi pentru cand vrei sa ramai gravida
10 sfaturi pentru cand vrei sa ramai gravida
Atunci cand vrei sa ramai gravida trebuie sa stii ca nu este de ajuns sa renunti la pastilele anticonceptionale si atat. Din pacate, mediul actual de viata a facut ca gradul de fertilitate al femeilor sa scada dramatic, iar infertilitatea sa devina o problema de sanatate la nivel mondial. Este...
Smochinele: Beneficii pentru organism, reguli de consum
Smochinele: Beneficii pentru organism, reguli de consum
Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de smochine sunt nenumarate avand in vedere ca vorbim despre un fruct deosebit de complex. Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de...
Virusul Nipah: Simptome, rata de mortalitate, preventie si tratament
Virusul Nipah: Simptome, rata de mortalitate, preventie si tratament
Acest virus este gasit in special la liliacii frugivori (liliacii care se hranesc cu fructe) si poate fi transmis la oameni prin intermediul contactului direct cu fluidele corporale infectate ale animalelor sau prin consumul de produse contaminate de la animale infectate, precum laptele de liliac...