Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Importanta aportului de acizi grasi polinesaturati Omega-3 in timpul sarcinii si alaptarii
Postat in: Mama si copilul

Importanta aportului de acizi grasi polinesaturati Omega-3 in timpul sarcinii si alaptarii

MÖLLER’s Pure Mom & Baby furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitaminele A și D. Este cea mai pură formă de Omega-3 natural, fară arome, fără conservanți, fără toxine și impurități.

MÖLLER’s Pure Mom & Baby este recomandat gravidelor, femeilor care alăptează și mai apoi sugarilor de la 4 săptămâni. Deoarece femeile însărcinate pot avea dificultăți în a consuma o cantitate adecvată de pește gras sălbatic, MÖLLER’s Pure Mom & Baby suplimentează dieta femeilor gravide cu o porție benefică de acizi grași polinesaturați Omega-3 și de vitamine, necesare pentru sănătate.

Natural. Pur Concentrat.

MÖLLER’s Pure Mom & Baby furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitaminele A și D. Este cea mai pură formă de Omega-3 natural, fară arome, fără conservanți, fără toxine și impurități.

MÖLLER’s este produs din cod sălbatic, specia Skrei, care se remarcă prin calitățile sale deosebite, fiind un pește extrem de hrănitor, cu un gust unic și ușor. Odată prins, peștele este manipulat cu grijă, stocat între 0 - 2 °C și transportat în doar câteva ore la fabrică pentru ca proprietățile sale să rămână intacte.

Codul din care este produs MÖLLER’s provine chiar din apele reci și limpezi ale Norvegiei (pe coasta arctică norvegiană). Peștele este prins numai în zonele tradiționale de reproducere, în stare imaculată – fără găuri, vânătăi sau daune.

Îți prezentăm 10 motive pentru care recomandăm MÖLLER’s Pure Mom & Baby:

1. Crește conținutul de acizi grași esențiali ai laptelui matern (se transmite de la mamă la făt)

2. Nivelul DHA influențează maturizarea și dezvoltarea cerebrală a fătului

3. Se reduce riscul nașterii premature înainte de săptămâna 34 cu 31% pentru sarcinile normale și cu 61% pentru sarcinile cu risc

4. Se obțin efecte benefice în dezvoltarea acuității vizuale, a calității somnului, a activității motorii spontane

5. Memorie mai bună, scor mai mare de rezolvarea a problemelor la copil

6. IQ mai mare al copilului

7. Risc semnificativ scăzut de apariție a diabetului de tip I la copil 

8. Există o legătură cauzală între concentrația DHA în perioada perinatală și performanța cognitivă și comportamentală ulterioară

9. Crește viteza procesării informațiilor 

10. Crește imunitatea

Bibliografie

Koletzko, Berthold et al (2007) CONSENSUS STATEMENT – Dietary fat intakes for pregnant and lactating women, Perinatal Lipid Intake Working Group. British Journal of Nutrition
Krauss – Etschmann, Susanne et al (2007) Effects of fish-oil and folate supplementation of pregnant women on maternal and foetal plasma concentrations of DHA and EPA: a European randomized multicentre trial. The American Journal of Clinical Nutrition
Henriksen, Christine et al (2008) Improved Cognitive Development Among Preterm Infants Attributable to Early Supplementation of Human Milk With DHA and AA. Pediatrics 121(6)

Helland, Ingrid B. et al (2003) Maternal Supplementation With Very-Long-Chain n-3 Fatty Acids During Pregnancy and Lactation Augments Children’s IQ at 4 Years of Age. Pediatrics 111(1), p.39-44

 

5 august 2019

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 cele mai citite articole
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Cimbrisorul este o planta apreciata pentru calitatile sale curative. Creste spontan si poate fi usor recunoscut dupa mirosul aromat. Este bogat in taninuri, substante amare, flavonoizi si numerosi acizi organici. Astfel, infuzia de cimbrisor este folosita frecvent in afectiuni precum cele nervoase....
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera are proprietati de hidratare a pielii, pastrand-o elastica, sanatoasa si stralucitoare. Aloe vera este perfecta pentru tenul gras, pentru ca o hraneste fara sa o incarce.
Lapte praf: Legatura dintre varsta copilului si formulele de lapte
Lapte praf: Legatura dintre varsta copilului si formulele de lapte
Laptele praf este un produs care nu lipseste din alimentatia bebelusilor. De cand a fost descoperita prima formula (undeva in perioada 1890-1895) pana azi, laptele praf este prezent in toate casele de familii care au copii.
Virusul HPV: ce este, cum se transmite, simptome, preventie
Virusul HPV: ce este, cum se transmite, simptome, preventie
HPV este cea mai comuna infectie transmisa pe cale sexuala la nivel global. Majoritatea oamenilor sunt infectati cu ea la un anumit moment din viata. In 2018 se estimau 569.000 de cazuri noi, si 311.000 de decese cauzate de cancer cervical la nivel mondial.
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanti indicatori pentru sanatatea ta. O saturatie scazuta poate duce la diferite complicatii si la necesitatea unei asistente medicale de urgenta sau a unei masti de oxigen. Sunt considerate normale pentru saturatia de oxigen valorile de peste 95%.
Ghimbirul: tot ce trebuie sa stii despre beneficiile lui si contraindicatii
Ghimbirul: tot ce trebuie sa stii despre beneficiile lui si contraindicatii
Ghimbirul are efecte benefice in scaderea in greutate. Un studiu publicat in 2012 atesta faptul ca un consum regulat de ghimbir creste termogeneza alimentelor si stimuleaza satietatea. Aceste proprietati previn gustarile dese si nevoia de a ingera cantitati mari de alimente calorice. In plus,...
Scarlatina: simptome, diagnostic si tratament
Scarlatina: simptome, diagnostic si tratament
Scarlatina este o boala declansata de o toxina generata de streptococii beta-hemolitici de grup A. Transmiterea se face pe cale respiratorie, prin tuse, stranut, ras, vorbit, de la bolnavii cu scarlatina, cu angina streptococica sau purtatorii sanatosi de streptococ beta-hemolitic de grup A la...
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazisul este o afectiune dermatologica cronica - Vezi aici care sunt cauzele aparitiei, cele mai intalnite simptome si cum poti diagnostica la timp boala pentru a aplica tratamentul corect.
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Uleiul de cocos a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice datorita calitatilor sale miraculoase, atat in ingrijirea pielii, cat si a parului.
Ceaiul din frunze de papadie: beneficii pentru sanatate, contraindicatii
Ceaiul din frunze de papadie: beneficii pentru sanatate, contraindicatii
Ceaiul de papadie este recunoscut pentru proprietatile sale de mii de ani. Papadia este printre cele mai controversate plante folosite de-a lungul anilor in medicina traditionala.