Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Importanta aportului de acizi grasi polinesaturati Omega-3 in timpul sarcinii si alaptarii

Importanta aportului de acizi grasi polinesaturati Omega-3 in timpul sarcinii si alaptarii

Postat in: Mama si copilul
Alexandra Nelepcu
de , Farmacist Diriginte
Data publicării: 5 august 2019 Ultima actualizare: 12 ianuarie 2023

MÖLLER’s Pure Mom & Baby furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitaminele A și D. Este cea mai pură formă de Omega-3 natural, fară arome, fără conservanți, fără toxine și impurități.

MÖLLER’s Pure Mom & Baby este recomandat gravidelor, femeilor care alăptează și mai apoi sugarilor de la 4 săptămâni. Deoarece femeile însărcinate pot avea dificultăți în a consuma o cantitate adecvată de pește gras sălbatic, MÖLLER’s Pure Mom & Baby suplimentează dieta femeilor gravide cu o porție benefică de acizi grași polinesaturați Omega-3 și de vitamine, necesare pentru sănătate.

Natural. Pur Concentrat.

MÖLLER’s Pure Mom & Baby furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitaminele A și D. Este cea mai pură formă de Omega-3 natural, fară arome, fără conservanți, fără toxine și impurități.

MÖLLER’s este produs din cod sălbatic, specia Skrei, care se remarcă prin calitățile sale deosebite, fiind un pește extrem de hrănitor, cu un gust unic și ușor. Odată prins, peștele este manipulat cu grijă, stocat între 0 - 2 °C și transportat în doar câteva ore la fabrică pentru ca proprietățile sale să rămână intacte.

Codul din care este produs MÖLLER’s provine chiar din apele reci și limpezi ale Norvegiei (pe coasta arctică norvegiană). Peștele este prins numai în zonele tradiționale de reproducere, în stare imaculată – fără găuri, vânătăi sau daune.

Îți prezentăm 10 motive pentru care recomandăm MÖLLER’s Pure Mom & Baby:

1. Crește conținutul de acizi grași esențiali ai laptelui matern (se transmite de la mamă la făt)

2. Nivelul DHA influențează maturizarea și dezvoltarea cerebrală a fătului

3. Se reduce riscul nașterii premature înainte de săptămâna 34 cu 31% pentru sarcinile normale și cu 61% pentru sarcinile cu risc

4. Se obțin efecte benefice în dezvoltarea acuității vizuale, a calității somnului, a activității motorii spontane

5. Memorie mai bună, scor mai mare de rezolvarea a problemelor la copil

6. IQ mai mare al copilului

7. Risc semnificativ scăzut de apariție a diabetului de tip I la copil 

8. Există o legătură cauzală între concentrația DHA în perioada perinatală și performanța cognitivă și comportamentală ulterioară

9. Crește viteza procesării informațiilor 

10. Crește imunitatea

Bibliografie

Koletzko, Berthold et al (2007) CONSENSUS STATEMENT – Dietary fat intakes for pregnant and lactating women, Perinatal Lipid Intake Working Group. British Journal of Nutrition
Krauss – Etschmann, Susanne et al (2007) Effects of fish-oil and folate supplementation of pregnant women on maternal and foetal plasma concentrations of DHA and EPA: a European randomized multicentre trial. The American Journal of Clinical Nutrition
Henriksen, Christine et al (2008) Improved Cognitive Development Among Preterm Infants Attributable to Early Supplementation of Human Milk With DHA and AA. Pediatrics 121(6)

Helland, Ingrid B. et al (2003) Maternal Supplementation With Very-Long-Chain n-3 Fatty Acids During Pregnancy and Lactation Augments Children’s IQ at 4 Years of Age. Pediatrics 111(1), p.39-44

 

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina