Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Trusted acrediteaza Spring, Farmacia la Pret Mic ca platforma de e-commerce de incredere

Trusted acrediteaza Spring, Farmacia la Pret Mic ca platforma de e-commerce de incredere

Data publicării: 18 decembrie 2019 Ultima actualizare: 13 ianuarie 2023

În ultimii ani comerțul online se află într-un trend ascendent, și de la an la an volumele de vânzări și valoarea vânzărilor înregistrate cresc exponențial. În această abundență de site-uri și oferte, de campanii și platforme, este foarte important să știi că platforma unde faci comenzi, unde îți înregistrezi datele pentru plata cu cardul este o platformă sigură și de încredere. Ultima cercetare efectuată de către Eureka Insights anul trecut în parteneriat cu TRUSTED.RO a arătat că aproape 80% dintre respondenți aleg site-ul pe care urmează să facă cumpărături după elementele de siguranță.

În plus, peste 95% dintre respondenți aleg să cumpere online de pe site-urile de pe care au mai cumpărat rude de-ale lor, prieteni sau cunoștințe apropiate.

 Cum aleg clienții un site pentru cumpărăturile online

Potrivit ultimului studiu Eureka Insights, clienții aleg un magazine online pentru achiziții dacă au mai interacționat cu acel magazin sau brand ( 93%), dacă site-ul oferă descrieri la produse conform realității și au poze relevante ( 89%), articole în presă pozitive la adresa site-ului respectiv (83%), dacă pot naviga ușor pe platformă și dacă platforma se încarcă rapid ( 79%). Ce este important de reținut este faptul că peste 90% dintre respondenți asociază marca TRUSTED.RO cu încrederea într-un magazine online. În aceste condiții, site-ul springfarm.com a decis să se alăture celor peste 200 de magazine online românești care dețin deja Marca de Incredere TRUSTED.RO.

Articolul complet aici!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina