Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Pastile de slabit sau regim de slabit?
Postat in: Dieta si sport

Pastile de slabit sau regim de slabit?

Una din marile dileme la capitolul slabit este calea prin care pierdem kilogramele in plus, alegem pastilele de slabit sau alegem regimul alimentar? Recomandarea medicilor nutritionisti este adoptarea unui stil de viata sanatos, care sa implice o alimentatie echilibrata si sport, sustinut de pastile de slabit. Cele doua solutii nu se exclud, ci se completeaza.

Avantajele pastilelor de slabit

Pastilele de slabit vin sa corecteze anumite atitudini si obiceiuri gresite vizavi de stilul de viata si, totodata, sa regleze metabolismul si tranzitul intestinal deficitar. Cel mai bun exemplu in acest sens este legat de poftele alimentare. Pastilele de slabit au marele avantaj de a inhiba poftele si de a reduce senzatia constanta de foame. De asemenea, sustin si stimuleaza intreg procesul de pierdere a kilogramelor in plus fara a impune restrictii alimentare severe si, atata timp cat au la baza ingrediente naturale, sunt benefice sanatatii intregului organism. In anumite cazuri sunt mult mai eficiente decat o dieta drastica, care poate provoca dezechilibre nutritionale severe in organism.

Cum slabesti cu pastile?

Mecanismul de slabit actioneaza pe mai multe directii, in principal pastilele de slabit avand la baza proprietati diuretice, purgative si detoxifiante. Exista cazuri cand acestea sunt recomandate de medic si in tratarea anumitor simptome si afectiuni ca, de exemplu, hipertensiunea arteriala, retentia de apa, edemul pulmonar sau constipatia. Pastilele de slabit sunt eficiente pentru accelerarea si reglarea metabolismului si a tranzitului intestinal, stimuland, totodata, arderea grasimilor subcutanate si prevenind aparitia unor straturi noi. De asemenea, favorizeaza eliminarea apei retinute in organism si, implicit, a excesului de sare si toxine, si inhiba poftele alimentare favorizand aparitia rapida a senzatiei de satietate. Exista pastile de slabit ale caror beneficii sunt axate pe imbunatatirea performantelor fizice in urma practicarii sportului, acestea fiind foarte eficiente in reducerea celulitei si infrumusetarea aspectului pielii. Ingredientele pastilelor de slabit trebuie sa fie naturale, pe baza de ceai verde, aloe vera, urzica, papadie, coada-calului, capsaicina, soia, seminte de guarana, acid linoleic conjugat sau L-carnitina.

ce inseamna detox sanatos

Efectele pastilelor asupra regimului alimentar

Pastilele de slabit nu trebuie sa inlocuiasca regimul alimentar, ci, prin calitatile lor, trebuie sa-l sustina. Astfel, poftele alimentare nesanatoase pot fi stopate si nevoia de hidratare a organismului poate creste prin stimularea senzatiei de sete. De asemenea, pastilele de slabit pot favoriza adoptarea unui regim alimentar sanatos care va ajuta organismul sa-si echilibreze necesarul de nutrienti pentru o functionare optima. Conform studiilor, senzatia de satietate apare dupa 20 de minute de cand ne-am asezat la masa, iar pastilele de slabit pot favoriza starea, astfel incat sa nu mancam mai mult decat avem nevoie. Un alt efect demn de luat in seama este cresterea nivelului de energie determinat, in mare parte, de eliminarea toxinelor din corp. Cura cu pastile de slabit nu trebuie transformata in obisnuinta, ci trebuie adoptata o perioada limitata de timp, perioada recomandata de producator sau medic. Timpul administrarii este variabil, in functie de ingredientele active ale produsului si calitatile acestora.

 

 

18 iulie 2017

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 cele mai citite articole
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Ceai de cimbrisor: beneficii, utilizari, contraindicatii
Cimbrisorul este o planta apreciata pentru calitatile sale curative. Creste spontan si poate fi usor recunoscut dupa mirosul aromat. Este bogat in taninuri, substante amare, flavonoizi si numerosi acizi organici. Astfel, infuzia de cimbrisor este folosita frecvent in afectiuni precum cele nervoase....
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera: proprietati si beneficii pentru sanatate
Aloe vera are proprietati de hidratare a pielii, pastrand-o elastica, sanatoasa si stralucitoare. Aloe vera este perfecta pentru tenul gras, pentru ca o hraneste fara sa o incarce.
Lapte praf: Legatura dintre varsta copilului si formulele de lapte
Lapte praf: Legatura dintre varsta copilului si formulele de lapte
Laptele praf este un produs care nu lipseste din alimentatia bebelusilor. De cand a fost descoperita prima formula (undeva in perioada 1890-1895) pana azi, laptele praf este prezent in toate casele de familii care au copii.
Virusul HPV: ce este, cum se transmite, simptome, preventie
Virusul HPV: ce este, cum se transmite, simptome, preventie
HPV este cea mai comuna infectie transmisa pe cale sexuala la nivel global. Majoritatea oamenilor sunt infectati cu ea la un anumit moment din viata. In 2018 se estimau 569.000 de cazuri noi, si 311.000 de decese cauzate de cancer cervical la nivel mondial.
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen: cum o masori, care sunt valorile normale la adulti si la copii
Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanti indicatori pentru sanatatea ta. O saturatie scazuta poate duce la diferite complicatii si la necesitatea unei asistente medicale de urgenta sau a unei masti de oxigen. Sunt considerate normale pentru saturatia de oxigen valorile de peste 95%.
Ghimbirul: tot ce trebuie sa stii despre beneficiile lui si contraindicatii
Ghimbirul: tot ce trebuie sa stii despre beneficiile lui si contraindicatii
Ghimbirul are efecte benefice in scaderea in greutate. Un studiu publicat in 2012 atesta faptul ca un consum regulat de ghimbir creste termogeneza alimentelor si stimuleaza satietatea. Aceste proprietati previn gustarile dese si nevoia de a ingera cantitati mari de alimente calorice. In plus,...
Scarlatina: simptome, diagnostic si tratament
Scarlatina: simptome, diagnostic si tratament
Scarlatina este o boala declansata de o toxina generata de streptococii beta-hemolitici de grup A. Transmiterea se face pe cale respiratorie, prin tuse, stranut, ras, vorbit, de la bolnavii cu scarlatina, cu angina streptococica sau purtatorii sanatosi de streptococ beta-hemolitic de grup A la...
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazis: cum arata, de ce apare si cum se trateaza
Psoriazisul este o afectiune dermatologica cronica - Vezi aici care sunt cauzele aparitiei, cele mai intalnite simptome si cum poti diagnostica la timp boala pentru a aplica tratamentul corect.
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Ulei de cocos: beneficii, utilizare si motive sa il folosesti
Uleiul de cocos a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice datorita calitatilor sale miraculoase, atat in ingrijirea pielii, cat si a parului.
Ceaiul din frunze de papadie: beneficii pentru sanatate, contraindicatii
Ceaiul din frunze de papadie: beneficii pentru sanatate, contraindicatii
Ceaiul de papadie este recunoscut pentru proprietatile sale de mii de ani. Papadia este printre cele mai controversate plante folosite de-a lungul anilor in medicina traditionala.