Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

BAYER

Bayer Medicamente

Bayer AG este o companie germană multinațională din zona de produse farmaceutice, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume. Cu sediul central în Leverkusen, domeniile de activitate ale Bayer includ produse farmaceutice atat pentru oameni cat si pe segmentul veterinar, produse chimice agricole, semințe și produse biotehnologice.

Bayer

Compania a fost fondată în Barmen în 1863 ca fabrică de coloranți, primul și cel mai cunoscut produs Bayer a fost aspirina. În 1898, Bayer a comercializat diacetilmorfina ca substitut pentru tuse și înlocuitor neadictiv pentru morfină până în 1910. Bayer a introdus și fenobarbital; prontosil, primul antibiotic utilizat pe scară largă și subiect pentru Premiul Nobel pentru Medicină din 1939.

Suplimente Bayer

În 1925, Bayer a fost una dintre cele șase companii chimice care au fuzionat pentru a forma IG Farben, în 2014 a achiziționat afacerile Merck & Co., cu mărci precum Claritin, Coppertone și Dr. Scholl's, iar în 2018 a achiziționat Monsanto, un producător de frunte de culturi proiectate genetic, pentru 63 de miliarde de dolari.

Articolele 21-40 din 88

Setati descendent
produse pe pagină