Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Manichiura si pedichiura

Descoperiți gama noastră de produse de calitate pentru îngrijirea unghiilor disponibile pe SpringFarma.com, produse pentru manichiură și pedichiură ce vă ajuta să vă mențineți unghiile frumoase și sănătoase.

Care sunt produsele esențiale pentru o manichiură sau pedichiură de calitate la domiciliu?

Pentru o manichiură sau pedichiură de succes acasă, aveți nevoie de un set de unghiere, pilă de unghii, polizor, uleiuri și loțiuni pentru cuticule, lacuri de unghii în culori variate și un strat de bază și unul de finisare pentru a asigura rezistența și luciul. De asemenea, nu uitați de baza de susținere pentru unghii fragile și de protecția împotriva razelor UV pentru unghii.

Cum pot preveni unghii fragile și exfolierea cuticulelor?

Pentru a preveni unghiile fragile și cuticulele uscate, asigurați-vă că hidratați regulat unghiile și cuticulele folosind uleiuri și loțiuni specifice. Evitați utilizarea frecventă a lacurilor de unghii cu acetonă și folosiți un strat de bază pentru a proteja unghiile. Nu uitați să aveți grijă de alimentația voastră, asigurându-vă că aveți suficientă biotină și proteine în dietă pentru unghii mai puternice.

Articolele 1-20 din 98

Setati descendent
produse pe pagină