Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Sutiene alaptare si lenjerie confort

O selecție atentă de produse concepute pentru a asigura confortul și suportul necesar femeilor care se află în perioada specială a maternității. Această gamă de produse este esențială pentru a răspunde nevoilor specifice ale femeilor gravide și ale mamelor care alăptează, combinând funcționalitatea cu designul plăcut.

Sutiene de alăptare: Concepute pentru a oferi acces ușor și discret în momentul alăptării, sutienele din această categorie asigură suportul necesar fără a sacrifica confortul. Varietatea de modele, de la cele cu deschidere frontală la cele cu cupe detașabile, răspunde diverselor preferințe și necesități.

Corsete și chiloți pentru gravide: Aceste produse sunt create pentru a oferi suport suplimentar zonei abdominale și lombare, adaptându-se schimbărilor corpului pe durata sarcinii. Materialele elastice, confortabile, asigură o potrivire perfectă și suport continuu.

Halate pentru gravide: Pentru momentele de relaxare, halatele din această categorie sunt fabricate din materiale moi, asigurând confort și căldură. Disponibile într-o varietate de culori și stiluri, sunt ideale pentru a oferi confort înainte și după naștere.

Lenjerie confortabilă: Gama include produse de lenjerie concepute special pentru perioada maternității, de la chiloți cu talie înaltă la pijamale, toate având ca prioritate confortul utilizatorului.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.