Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Mod de utilizare Verolit forte Solutie impotriva negilor:
Se aplica de 1-2 ori/zi, preferabil seara, inainte de culcare. Gelul se aplica direct pe suprafata negului, astfel ca preparatul sa acopere toata suprafata afectata, dar sa nu ajunga in alte zone ale pielii. Dupa uscare se formeaza o pelicula solida care isi exercita efectul. Operatiunea trebuie repetata in caz de spalare/stergere a peliculei active, dar cel putin de 2 ori/zi. Negul/veruca poate disparea chiar din prima saptamana de tratament. In cazul in care negul/veruca nu dispare complet, repetati tratamentul dupa o pauza de 7 zile. Pentru protejarea pielii din jurul negului/verucii se recoamnda folosirea balsamului de galbenele.
Precautii / Atentionari Verolit forte Solutie impotriva negilor:
Se va folosi exclusiv extern; a se evita contactul direct cu ochii si mucoasele; nu se vor trata petele pigmentate ale pielii sau leziuni, care nu au fost diagnostizate, ca fiind negi nepigmentati sau veruci.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Sindromul Schnitzler este o boala autoinflamatorie caracterizata prin urticarie cronica, non-pruritica, in asociere cu gamapatia monoclonala. Simptomele asociate includ febra recurenta, dureri osoase si artralgie sau artrita. Terminologia in jurul acestei afectiuni a evoluat de-a lungul timpului. Initial numita dupa alt medic, un medic ce a documentat boala, denumirea noua a castigat teren. Aceasta schimbare de nume subliniaza caracteristica principala a bolii, artrita inflamatorie, si incurajeaza distantarea de asocierile negative ale trecutului. Considerata a fi rezultatul unui raspuns imun aberant la o infectie bacteriana, artrita reactiva reflecta complexitatea interactiunii dintre agentul patogen si sistemul imunitar al gazdei.
5 decembrie 2024
Ultima actualizare:
5 decembrie 2024
Cardiomiopatia restrictiva este o afectiune in care camerele inimii devin rigide in timp, astfel inima nu este capabila sa se relaxeze intre batai. Patologia este o boala a muschiului cardiac care afecteaza capacitatea inimii de a se umple si relaxa corect in timpul ciclului cardiac. In aceasta afectiune, muschiul cardiac devine rigid si mai putin elastic, ceea ce face dificila extinderea inimii in faza de umplere (diastola).
Berilioza este o afectiune pulmonara cronica cauzata de expunerea la praf de beriliu. Este, de asemenea, o forma specifica de pneumoconioza, care este o boala pulmonara cauzata de inhalarea de particule minerale. Persoanele expuse la praf de beril, cum ar fi minerii, muncitorii in industria metalurgica si cei care lucreaza in laboratoarele de cercetare, prezinta un risc crescut de a dezvolta berilioza.
Coexistenta silicozei si tuberculozei este cunoscuta sub numele de silico-tuberculoza. Silicoza este o boala cronica pulmonara cauzata de inhalarea particulelor fine de dioxid de siliciu liber cristalin, pe o perioada prelungita, de obicei prin expunerea profesionala la materiale care contin aceasta forma de siliciu, cum ar fi nisip, roca sau minereuri. Tuberculoza, pe de alta parte, este o boala infectioasa cauzata de bacteria Mycobacterium tuberculosis, care afecteaza in primul rand plamanii, dar poate afecta si alte parti ale corpului.
Exista doua forme principale de diplopie. Cea monoculara este o forma de diplopie in care obiectele apar duble in fiecare ochi in mod separat, indiferent de pozita ochilor sau directia privirii. In cazul diplopiei monoculare, exista ceva care blocheaza sau schimba modul in care lumina este transmisa retinei in spatele ochiului. Aceasta forma este mai rara decat diplopia binoculara.
Sindromul Guillain-Barre este o tulburare neurologica in care sistemul imunitar al organismului ataca sistemul nervos periferic, partea sistemului nervos din afara creierului si maduvei spinarii. Debutul bolii poate fi destul de brusc si neasteptat si necesita spitalizare imediata. Se poate dezvolta in cateva zile sau poate dura pana la cateva saptamani, iar senzatia cea mai mare de slabiciune apare in primele cateva saptamani dupa aparitia simptomelor.
Sindroamele Ehlers-Danlos (SED) sunt un grup de tulburari ale tesutului conjunctiv care pot fi mostenite si variaza in modul in care afecteaza organismul si cauzele sale genetice. Acestea sunt de obicei caracterizate de hipermobilitatea articulatiilor (articulatii care se deplaseaza dincolo de intervalul normal de miscare), hiperextensibilitatea pielii (piele care se intinde mai mult decat in mod normal) si fragilitatea tesuturilor.
Inhalatoarele sunt preferate in tratamentul astmului si bronsitei pentru ca acestea sunt dispozitive medicale care permit administrarea medicamentelor direct in plamani, fara a fi necesara o absorbtie sistemica a intregii doze, cum se intampla in cazul pastilelor sau a medicamntelor administrate pe cale injectabila.