Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Aspasia este un supliment alimentar care contribuie la regenerarea parului, a unghiilor dar si a pielii. Acest produs este recomandat in special femeilor deoarece contribuie la mentinerea aspectului general mai tanar si reduce ridurile. Elementele din compozitia sa ajuta la refacerea pielii, previn formarea de noi riduri si contribuie la formarea normala a colagenului. In plus, Aspasia fortifica structura parului si il ajuta sa-si pastreze culoarea naturala mai mult timp.
Ajuta la regenerarea parului, pielii si unghiilor;
Reduce ridurile si previne formarea unora noi;
Regenereaza celulele pielii din interior;
Contribuie la formarea normala a colagenului;
Protejeza impotriva stresului oxidativ;
Mentine sanatatea pielii si a membranelor mucoase;
Fortifica structura parului si ii pastreaza culoarea naturala.
Ingrediente Aspasia:
Celuloza microcristalina, Extract de Coada-calului, Hidrolizat proteic de colagen, Vitamina C, Vitamina A, Vitamina D3, Ulei de nuca de cocos, Acid sorbic, Extract de urzica, Vitamina E, Sulfat de zinc monohidrat, Stearat de magneziu, Acid hialuronic.
Mod de administrare Aspasia:
Se administreaza un comprimat de Aspasia pe zi, inghitit cu suficient lichid. Acest produs este destinat adultilor.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Autoclava este un dispozitiv medical sau de laborator utilizat pentru sterilizarea obiectelor si instrumentelor care intra in contact cu organismele vii sau care necesita un nivel ridicat de igiena. Acesta utilizeaza caldura umeda sub presiune pentru a distruge bacteriile, virusii, sporii si alte microorganisme.
10 septembrie 2024
Ultima actualizare:
10 septembrie 2024
Nefrita este inflamatia glomerulilor renali, care sunt structuri care fac parte din rinichi si care filtreaza si elimina toxinele si alte componente ale corpului. Cele mai multe cazuri de nefrita apar din cauza infectiei severe, consumului de droguri sau otravirii, bolilor autoimune si pot aparea, de asemenea, ca o complicatie a altor boli, cum ar fi hepatita sau infectia cu HIV. Cele mai frecvente simptome includ scaderea urinei, umflarea picioarelor si sange in urina.
Prima asociere genetica cu sindromul Brugada descoperita a fost o mutatie a pierderii functiei in gena canalului de sodiu cu tensiune cardiaca SCN5A. Se crede ca se gaseste in 15-30% din cazurile de sindrom Brugada. Mutatiile canalelor de calciu si potasiu, proteinele canalelor asociate si proteinele desmosomale au fost, de asemenea, legate de boala. Sindromul Brugada este mostenit intr-un model dominant autozomal. In plus, multi factori de mediu si genetici pot influenta fenotipul, inclusiv temperatura, medicamentele, anomaliile electrolitice si consumul de cocaina.
Principalele simptome ale sclerozei laterale amiotrofice includ slabiciune musculara, pierderea controlului muscular si atrofia musculara. Aceasta poate afecta muschii membrelor, muschii implicati in vorbire, inghitire si respiratie. Pe masura ce boala progreseaza, pacientii pot avea dificultati in realizarea activitatilor zilnice, cum ar fi mersul, vorbitul, mestecatul sau respiratia.
Timusul sau glanda Timus este o mica glanda imuna si endocrina care se afla intre inima si stern, sub glanda tiroida. Este deja dezvoltat in a cincea saptamana de gestatie. La bebelusi si copii, timusul functioneaza la capacitate maxima. In jurul varstei de 15 ani incepe un proces degenerativ natural, timusul scazand progresiv ca marime si functionare. In cele din urma, la adulti, capacitatea sa este mult diminuata, iar acest lucru poate conduce la declansarea diferitelor afectiuni.
Bolile cardiace preexistente in sarcina sunt afectiuni cardiace pe care mama le-a avut inainte de a ramane insarcinata. Afectiunile cardiace congenitale comune care pot afecta sarcina includ urmatoarele: stenoza mitrala, defect septal atrial, defect septal ventricular, stenoza valvei aortice, ărolapsul valvei mitrale, Tetralogia lui Fallot, ingustarea aortei Alte afectiuni preexistente care pot afecta sarcina includ: tulburari de ritm cardiac, hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, anevrism aortic, sindromul Marfan.
Exista mai multe tipuri de cancer osos, fiecare avand caracteristici unice si abordari terapeutice specifice. Atunci cand celulele canceroase cresc intr-un os, acestea pot dauna tesutului osos normal. Tipul de celule si tesut in care incepe cancerul determina tipul de cancer osos.
Cancerele care se formeaza in osul in sine se numesc cancere osoase primare. Multe tumori care incep in organe sau in alte parti ale corpului se pot raspandi la oase, precum si in alte parti ale corpului. Aceste cresteri se numesc cancere osoase secundare sau metastatice. Tumorile mamare, de prostata si pulmonare cel mai frecvent metastazeaza (se raspandesc) la oase.
Afectiunile ginecologice sunt boli care afecteaza sistemul reproductiv feminin, inclusiv organele reproductive, tesuturile si hormonii. Acestea pot include tulburari hormonale precum sindromul ovarelor polichistice (PCOS), sindromul premenstrual (PMS) si menopauza. Alte afectiuni ginecologice includ incontinenta urinara, prolapsul uterin si probleme legate de sterilizare si fertilizare.
19 februarie 2023
Ultima actualizare:
16 ianuarie 2024