Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Diuretic din plante Ajuta la eliminarea retentiei de apa si a balonarii. Dezinfectant al tractului urinar, util in infectii urinare de intensitate usoara, ajutand la eliberarea bacteriilor prin urina. Nu contine zahar, amidon, lactoza, coloranti, arome sau conservanti artificiali. Poate fi consumat si de catre vegetarieni.
Ingrediente Jamieson Diuretic din plante:
50 mg Extract uscat 4:1 de frunză de strugurii ursului 25 mg Extract uscat 4:1 de frunză de Borosma betulina
Mod de administrare Jamieson Diuretic din plante:
Adulti: cate 2 capsule de maximum 3 ori pe zi. Continutul poate fi dizolvat in apa sau in ceai. A se consulta medicul in caz de utilizare pe o perioada mai lunga de o luna.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Rostopasca este o planta perena, cu tulpini fragile si frunze mari, impartite in segmente ovale, lobate sau dintate. Desi frunzele si florile de rostopasca verzi sau uscate au multiple beneficii pentru sanatate trebuie sa stim si cateva aspecte care o sa ne ajute sa ramanem sanatosi mai mult timp. Dincolo de toate beneficiile plantei de care am povestit, trebuie stiut faptul ca daca e consumata in doze mari, mai ales ca ceai in diferite cure interne, rostopasca devine foarte toxica pentru organism si provoaca vome, colici abdominale, purgatii, scaune cu sange si ameteli si poate genera intoxicatii severe la nivelul stomacului si bilei.
Coltii babei este o planta erbacee anuala, cu flori, din familia Zygophyllaceae. Numele acestei plante provine din termenul grecesc ”tribolos", care face referire la un fruct spinos cu trei ramificatii. In trecut, era denumita "Crucea de Malta" datorita formei sale de fruct in cruce. In Romania, plantei i se spune popular "coltii-babei" din cauza fructului sau spinos. Aceasta planta prospera in special in regiunile de stepa, pasuni si pajisti, precum si in zone cu sol nisipos sau nisipos-pietros, in regiunile temperate calde din Europa de Sud-Est si in zone tropicale din Asia Occidentala, India si in intreaga zona a Africii si Australiei.
Problemele digestive apar si din cauza unei diete care nu are suficiente fibre, din lipsa exercitiilor fizice si dintr-un aport insuficient de apa. Alte cauze pot fi anumite medicamente, abuzul de anumite laxative si sarcina. Desi cauzele pot fi multiple, solutia este adesea in mici schimbari in dieta si in stilul de viata.
Pelinul este o planta extrem de cunoscuta in Romania, insa stiati ca notorietatea sa se datoreaza si faptului ca poate contribui la tratarea multor probleme frecvente de sanatate? Pelinul este folosit pentru a elimina viermii intestinali, in special viermii rotunzi si oxiurii. Acesta este motivul pentru care este recomandat ca parte a procesului de eliminare a parazitilor. In plus, ceaiul de pelin este recomandat pentru a ameliora anorexia, insomnia, anemia, lipsa poftei de mancare, durerile de stomac, icterul si indigestia.
Originar din regiunea mediteraneana, din sudul Europei si vestul Asiei, patrunjelul nu prea era folosit in Grecia Antic pentru ca era considerat o planta sacra. La greci patrunjelul decora mormintele, iar cei care castigau Jocurile Istmice erau incununati si cu patrunjel. Cultivat de mai bine de 2.000 de ani, patrunjelul a fost mai intai utilizat in scopuri medicinale si de abia dupa a intrat si in mai toate bucatariile din lume. Din vremuri stravechi cei care aveau probleme digestive, bronsite, dureri de dinti consumau cu regularitate patrunjel sau faceau sucuri din patrunjel.
Calendula are flori portocalii sau galbene vibrante, care sunt recunoscute in intreaga lume pentru proprietatile lor terapeutice. In medicina, de obicei se folosesc petalele florale, care au in componenta substante active, printre care se enumera si flavonoidele, carotenoidele si uleiurile volatile. Aceste substante confera proprietati antiinflamatorii, cicatrizante si antimicrobiene plantelor de calendula.
Nucsoara este un stimulent al creierului, reusind sa elimine epuizarea mentala, stresul, oboseala si imbunatateste, totodata, capacitatea de concentrare. In plus, are un compus organic natural care ajuta la protejarea creierului de boli degenerative, cum ar fi boala Alzheimer.
Consumul de tarhon are multe alte efecte pozitive asupra sanatatii. Unul dintre acestea este ca favorizeaza scaderea zaharului din sange, deci este recomandat pentru persoanele care sufera de diabet.
21 aprilie 2023
Ultima actualizare:
24 aprilie 2023
Din cele mai vechi timpuri, aceasta planta a fost foarte apreciata atat pentru proprietatile sale medicinale, cat si pentru cele care i-au fost atribuite cu caracter mistic. In scopuri curative, varfurile plantei sunt utilizate cu flori si / sau fructe care contin in principal lectine, viscotoxine si polizaharide.
12 aprilie 2023
Ultima actualizare:
13 aprilie 2023
Matacina se cultiva in special in gradini si pe suprafete mari pentru ca poate fi usor valorificata. Aceasta planta reprezinta un ingredient de baza in parfumerie si industria cosmetica. Cultura de roinita poate fi exploatata pentru o perioada de pana la opt ani.
10 aprilie 2023
Ultima actualizare:
12 aprilie 2023