Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Eficacitate dovedita in vitro, asupra rinovirusurilor, virusurilor Parainfluenza3 si virusurilor Gripei (Influenzavirus);
In caz de expunere la virusurile de Raceala si Gripa;
La primele simptome locale de Racela – gat inflamat, nas iritat si/sau care curge;
Creeaza o pelicula ce retine virusurile si ajuta la eliminarea lor;
Are o formula potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii cu varsta de peste 1 an;
Se poate utiliza in sarcina si alaptare.
Compozitie:
Apa purificata, polioli (Maltitol, Glicerina), Acid citric, Citrat de sodiu, Aroma de menta, Clorura de benzalconiu (conservant)
Mod de administrare:
2-3 pulverizari in fiecare nara, de 3-4 ori pe zi, timp de maxim 10 zile. Lasati cel putin 4 ore intre administrari. Scoateti capacul. Tineti flaconul drept. Introduceti varful intr-o nara si astupati nara cealalta. Inclinaticapul putin in fata, ca sa nu inghititi solutia. Pulverizati o data pana la capat. Inspirati usor. Repetati etapele 1 si 2, schimband nara, de pana la 2-3 ori. Timp de 10 minute de la administrare evitati sa suflati nasul. Clatiti varful cu apa calda si puneti la loc capacul, dupa fiecare utilizare.
Precautii / Atentionari:
Acest produs poate produce usturimi - el trebuie utilizatcu precautie la copiii mici. La prima utilizare, amorsati pompa, pulverizand de mai multe ori, in afara narii. Respectati instructiunile de utilizare si nu depasiti 10 zile de utilizare. Lasati sa treca5 zile intre perioadele de utilizare. Doar pentru uz nazal. A nu se lasa la indemana copiilor. Pentru o eficienta optima, inainte de utilizare, curatati cu delicatete cavitatile nazale, folosind o solutie de curatare pentru fose nazale. Evitati sa suflati nasul timp de 10 minute de la administrare. Pentru a evita riscurile de contaminare, un flacon trebuie sa fie utilizat de catre o singura persoana.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Citomegalovirusul este un virus comun, insa odata ce dobanditi infectia, citomegalovirusul ramane in corp pe viata. Majoritatea oamenilor nu stiu ca au citomegalovirus, deoarece rareori provoaca probleme la persoanele sanatoase. Daca sunteti gravida sau aveti sistemul imunitar slabit, citomegalovirusul poate crea probleme. Femeile care dezvolta o infectie activa cu citomegalovirus in timpul sarcinii pot transmite virusul copiilor lor.
Haemophilus influenzae este un termen care se refera la un grup de bacterii care cauzeaza diverse infectii la om. Exista mai multe serotipuri majore de Haemophilus influenzae, notate cu litere de la "a" la "f". Haemophilus influenzae tip b este un tip specific de bacterie care provoaca infectii severe la copiii cu varsta sub 5 ani, mai ales la sugarii cu varsta peste 2 luni.
Echerichia coli (E. coli) este o bacterie prezenta de obicei in intestinul oamenilor si animalelor sanatoase, facand parte din flora bacteriana. Cele mai multe tulpini sunt inofensive, dar unele pot provoca intoxicatii alimentare grave prin consumul de alimente. Intr-o minoritate, poate fi transmisa si prin contact direct cu purtatorii sau persoanele infectate.
Anticorpii monoclonali sunt un instrument puternic pentru diagnosticul de laborator si inca unul din ce in ce mai utilizat in tratamentul diferitelor boli. Anticorpii monoclonali au fost descoperiti in prima jumatate a anilor 1970, de catre Milstein si Köhler la laboratorul de biologie moleculara din Cambridge (Marea Britanie).
Bacillus anthracis este o bacterie cunoscuta ca fiind agentul etiologic al antraxului, o boala care afecteaza animalele si rareori oamenii. Acesta este prezent in ecosisteme pe scara larga in diferite parti ale lumii si are o capacitate de a persista in sol sub forma de spori, fapt care ii permite sa ramana viabil timp indelungat.
Nu exista sezonul pneumoniei, cum ar fi sezonul gripei. Daca decideti impreuna cu medicul ca trebuie sa va faceti un vaccin impotriva pneumoniei, il puteti face oricand. Daca este sezonul gripei, poti chiar sa faci un vaccin impotriva pneumoniei in acelasi timp cu un vaccin antigripal. Atata timp cat primesti fiecare vaccin intr-un brat diferit.
Vaccinul antitetanos face parte din seria recomandata de imunizari pentru copii si adulti. Protejeaza impotriva infectiei bacteriene tetanos, cunoscuta si sub numele de lockjaw. Tetanusul provoaca spasme musculare dureroase si poate duce la moarte. Vaccinul impotriva tetanosului a facut din tetanos o boala prevenibila.
Rabia este o boala virala care afecteaza sistemul nervos si creierul. Este aproape intotdeauna letal odata ce apar simptomele, dar poate fi prevenit. Ucide aproximativ 59.000 de oameni pe an, peste jumatate dintre ei fiind copii sub varsta de 15 ani.
Vaccinarea antigripala functioneaza prin introducerea corpului in parti minuscule ale diferitelor virusi gripali. Acest lucru declanseaza o reactie din partea sistemului tau imunitar. Sistemul tau imunitar realizeaza ca aceste fragmente de virus nu ar trebui sa fie in corpul tau si isi da seama cum sa le distruga.