Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Himalaya, Liv 52 DS, 60 tablete pentru regenerarea ficatului
Ficatul tau este un organ remarcabil, fiindca are capacitatea de a se regenera rapid dupa leziunile infectioase sau chirurgicale si dupa actiunea toxica a factorilor externi. Activitatea fizica si regimul alimentar contribuie la refacerea celulelor hepatice, insa e indicat sa adaugi un complex hepatoprotector, precum Himalaya, Liv 52 DS, 60 tablete. Liv 52 DS sprijina regenerarea celulelor hepatice si favorizeaza golirea bilei in intestinul subtire. Conform Liv 52 DS prospect, suplimentul imbunatateste digestia si normalizeaza pofta de mancare.
Ce contine suplimentul Liv 52
Himalaya, Liv 52 DS, 60 tablete este un complex de extracte din plante, precum Capparis spinosa (arbust de caper) si Cichorium intybus (cicoare). Formula sa naturala asigura o protectie ridicata a ficatului, contracarand efectul metabolitilor toxici. Himalaya Liv 52 DS se administreaza de doua ori pe zi, cate 1-2 tablete. Cei care l-au folosit deja au apreciat ca produsul stimuleaza secretia biliara a ficatului. Himalaya, Liv 52 DS, 60 tablete are un pret avantajos online.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Boala polichistica hepatica este o conditie medicala rara caracterizata prin prezenta multiplelor chisturi pline cu lichid, care se formeaza pe suprafata ficatului. In mod normal, ficatul ar trebui sa aiba o textura neteda si omogena, dar in cazul acestei boli, el incepe sa semene cu un ciorchine de struguri de dimensiuni mari, datorita chisturilor. Desi dimensiunea si numarul chisturilor variaza, acestea pot uneori sa creasca suficient de mult pentru a provoca disconfort si alte probleme de sanatate. Cu toate acestea, este important de mentionat ca multi dintre cei diagnosticati cu aceasta afectiune nu prezinta simptome marcante si isi pot continua viata intr-un mod relativ normal.
17 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
17 ianuarie 2025
Implanturile zigomatice, care mai sunt cunoscute si sub numele de implantul zygomatic, reprezinta dispozitive medicale folosite in chirurgia maxilo-faciala si stomatologica cu scopul de a rezolva probleme de implant dentar la pacientii ce prezinta insuficienta de os in zona maxilarului superior.
11 noiembrie 2024
Ultima actualizare:
11 noiembrie 2024
Sindromul Alagille este o tulburare genetica care poate afecta multe parti diferite ale corpului, inclusiv ficatul, inima, ochii, fata, vasele de sange si rinichii. O persoana cu sindrom Alagille are mai putin decat numarul normal de canale biliare mici in interiorul ficatului.
14 octombrie 2024
Ultima actualizare:
14 octombrie 2024
Terapeutii ocupationali lucreaza cu o gama larga de pacienti, inclusiv copii cu tulburari de dezvoltare, adulti cu leziuni cerebrale traumatice sau afectiuni neurologice, persoane in varsta cu artrita sau alte afectiuni cronice si multe altele. Ei evalueaza abilitatile si nevoile individuale ale pacientilor si dezvolta un plan de tratament personalizat pentru a ajuta la imbunatatirea functiei motorii, a coordonarii, a capacitatii cognitive si a independentei in activitatile zilnice.
Nivelurile de albumina din sange sunt adesea folosite pentru a studia functia hepatica. Acest test este de obicei inclus in analizele de rutina ale sangelui. Cu toate acestea, o scadere a concentratiei lor nu indica intotdeauna o alterare a functiei ficatului, deoarece nivelurile de albumina pot fi influentate si de alti factori precum ar fi inflamatia, sindromul nefrotic si malnutritia. Nivelurile de albumina sunt de obicei normale in afectiuni hepatice acute, cum ar fi hepatita virala acuta, hepatotoxicitatea indusa de medicamente sau icterul obstructiv. Posibilitatea unei boli cronice subiacente trebuie luata in considerare atunci cand nivelurile serice de albumina sunt sub 3 g / dL.
Alcoolul scade ritmul respirator, ritmul cardiac si functia creierului. Aceste efecte pot aparea dupa 10 minute si pot atinge apogeul in aproximativ 40 pana la 60 minute. Alcoolul ramane in sange pana cand ficatul il descompune. Cantitatea de alcool din sange se numeste nivelul de alcool din sange, iar daca beti alcool mai repede decat ficatul il poate descompune, acest nivel va creste.