Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Medicamente fara reteta

Modalitatea de plata pentru comenzile ce contin OTC este exclusiv plata online, cu cardul.

Conform legislatiei in vigoare, medicamentele fara prescriptie medicala de tip OTC NU se pot returna.

IMPORTANT! Comenzile cu OTC NU POT FI LIVRATE LA EasyBox din motive de siguranță. Ele se livrează EXCLUSIV la adresa din domiciliu.

Ce sunt medicamentele fara reteta?

Medicamentele fara reteta (OTC) sunt acele medicamente eliberate fara prescriptie medicala. Cu toate ca aceste medicamente pot fi eliberate in farmacii fara a fi necesara prescriptia medicului, acest tip de medicamente poate genera efecte adverse, poate interactiona cu alte medicamente care sunt administrate sau chiar cu anumite alimente si poate cauza probleme de sanatate. De asemenea, exista unele medicamente fara reteta care nu sunt recomandate pentru a fi administrate copiilor, femeilor insarcinate, persoanelor varstnice sau persoanelor care sufera de anumite afectiuni. De aceea, este important ca de fiecare data sa se citeasca prospectul inainte de administrare. In cazul gravidelor este indicata administrarea si dozarea medicamentelor fara reteta numai la recomandarea medicului.

Medicamentele fara reteta pot fi eliberate in cazul unor simptome precum raceala, febra, durere in gat, alergie, durere sau diaree. Din categoria medicamentelor ce pot fi eliberate fara prescriptie medicala fac parte laxativele, antidiareicele, medicamentele impotriva racelii, medicamentele antiacide, medicamentele impotriva alergiilor, medicamentele antialgice, antiinflamatoare, analgezice, medicamentele antitusive, expectorantele, medicamentele decongestive.

Exista medicamente care se elibereaza numai cu reteta. Printre acestea se numara codeina, antidepresivele, anxioliticele, medicamentele diuretice, medicamentele pentru potenta. Medicamentele care se elibereaza doar cu precriptie medicala nu se pot comanda online, ci numai din farmacii.

Cum cumpar medicamente fara reteta de pe springfarma.com?

Medicamentele fara reteta pot fi cumparate doar din farmaciile autorizate sau din farmaciile online Spring Farma. La Spring Farma este disponibila o gama variata de medicamente fara reteta (OTC). Acestea pot fi comandate online de pe www.springfarma.com, iar plata poate fi efectuata exclusiv online, cu cardul.

Cum se administreaza medicamentele OTC?  Precautii si detalii

Aceste tipuri de medicamente pot ajuta la tratarea sau prevenirea simptomelor unor boli sau a diverselor probleme de sanatate. Cu toate acestea, uneori OTC-urile pot provoca efecte neplacute sau reactii adverse. Acestea pot sa apara ca urmare a interactiunii dintre mai multe medicamente, sau din interactiunea dintre medicamente si anumite produse alimentare. 

Articolele 1-20 din 737

Setati descendent
produse pe pagină