Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Afectiuni ale gurii

Medicamente pentru afectiuni ale gurii, ale cavitatii bucale - Fara reteta

Când ne gândim la microbi, avem grijă să ne spălăm pe mâini, dar şi legumele şi fructele pe care le consumăm. Uităm însă un lucru foarte important: igiena orală. Se stie deja ca bacteriile atrag, în primul rând, o multime de carii dentare şi gingivite. Iar aici sunt incluse o gamă variată de probleme, de la infecţii, la inflamaţii şi dureri. In plus, exista o multime de afectiuni ale gurii, dar si o varietate de remedii pentru calmarea durerilor de dinti sau pentru igiena cavitatii bucale.

Dintre bolile si afectiunile gurii, cele mai cunoscute sunt probleme precum: gingivita, eruptiile dentare. Din fericire exista si in aceasta zona o multime de tratamente care pot fi comandate online de la Spring, Farmacia la Pret Mic fara prescriptie medicala, chiar daca vorbim de medicamente care au nevoie sa fie folosite exclusiv ca tratament preventiv.

5 produse

Setati descendent
produse pe pagină