Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
VirusBlock forte este un supliment alimentar destinat ingrijirii sistemului imunitar. Contine extracte standardizate de Ginseng-coreean, Qmatrix™ ACTIValoe® si Astragalus membranaceus, suplimentate cu Vitamina C si Zinc, ce sustin functionarea normala a sistemului imunitar.
Beneficii VirusBlock forte: - Contribuie la sustinerea functiei normale a sistemului imunitar - Recomandat a fi utilizat la primele semne de slabire a sistemului imunitar - Contribuie la sustinerea si protectia sistemului imunitar; - Are efect rapid, inca de la primele semne de slabire a sistemului imunitar; - Mareste capacitatea de aparare naturala a organismului; - Are efect imunostimulator si de protectie a celulor impotriva stresului oxidativ; - Este benefic in perioadele de convalescenta; - Are efect antioxidant si tonic general.
Indicatii VirusBlock forte: Pentru persoanele cu imunitate scazuta; La primele semne de slabire a sistemului imunitar; In sezonul rece sau la variatii bruste de temperatura; Pentru perioadele de epuizare fizica sau convalescenta; Pentru persoanele cu probleme la nivelul tractului respirator.
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Vaccinarea antigripala functioneaza prin introducerea corpului in parti minuscule ale diferitelor virusi gripali. Acest lucru declanseaza o reactie din partea sistemului tau imunitar. Sistemul tau imunitar realizeaza ca aceste fragmente de virus nu ar trebui sa fie in corpul tau si isi da seama cum sa le distruga.
24 aprilie 2025
Ultima actualizare:
24 aprilie 2025
Antraxul reprezinta o infectie grava si rar intalnita, provocata de bacteria Bacillus anthracis, distingandu-se prin capacitatea sa de a persista ani de zile datorita sporilor sai extrem de rezistenti. Transmisa oamenilor prin interactiunea directa cu animale sau produse de origine animala infectate, simptomatologia antraxului variaza in functie de modalitatea de expunere la bacterie. Detectarea timpurie si initierea rapida a tratamentului antibacterian joaca un rol important in vindecarea efectiva a acestei boli. Pe langa impactul sau asupra sanatatii umane si animale, antraxul este recunoscut si pentru potentialul sau de a fi folosit ca arma biologica, ceea ce amplifica importanta intelegerii si prevenirii sale la nivel global.
14 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
14 ianuarie 2025
Bacillus anthracis este o bacterie cunoscuta ca fiind agentul etiologic al antraxului, o boala care afecteaza animalele si rareori oamenii. Acesta este prezent in ecosisteme pe scara larga in diferite parti ale lumii si are o capacitate de a persista in sol sub forma de spori, fapt care ii permite sa ramana viabil timp indelungat.
4 decembrie 2024
Ultima actualizare:
4 decembrie 2024
Citomegalovirusul este un virus comun, insa odata ce dobanditi infectia, citomegalovirusul ramane in corp pe viata. Majoritatea oamenilor nu stiu ca au citomegalovirus, deoarece rareori provoaca probleme la persoanele sanatoase. Daca sunteti gravida sau aveti sistemul imunitar slabit, citomegalovirusul poate crea probleme. Femeile care dezvolta o infectie activa cu citomegalovirus in timpul sarcinii pot transmite virusul copiilor lor.
Haemophilus influenzae este un termen care se refera la un grup de bacterii care cauzeaza diverse infectii la om. Exista mai multe serotipuri majore de Haemophilus influenzae, notate cu litere de la "a" la "f". Haemophilus influenzae tip b este un tip specific de bacterie care provoaca infectii severe la copiii cu varsta sub 5 ani, mai ales la sugarii cu varsta peste 2 luni.
Echerichia coli (E. coli) este o bacterie prezenta de obicei in intestinul oamenilor si animalelor sanatoase, facand parte din flora bacteriana. Cele mai multe tulpini sunt inofensive, dar unele pot provoca intoxicatii alimentare grave prin consumul de alimente. Intr-o minoritate, poate fi transmisa si prin contact direct cu purtatorii sau persoanele infectate.
Anticorpii monoclonali sunt un instrument puternic pentru diagnosticul de laborator si inca unul din ce in ce mai utilizat in tratamentul diferitelor boli. Anticorpii monoclonali au fost descoperiti in prima jumatate a anilor 1970, de catre Milstein si Köhler la laboratorul de biologie moleculara din Cambridge (Marea Britanie).
Tipuri de HPV cu risc ridicat pot fi gasite in mai mult de 99% dintre cancerele de col uterin. Exista, de asemenea, o asociere semnificativa intre HPV si unele dintre cancerele anale si genitale si cancerele capului si gatului. Infectiile cu HPV nu provoaca de obicei niciun simptom si majoritatea persoanelor nu vor sti ca sunt infectati.
Meningococemia sau meningita se pot agrava foarte repede, chiar si in cateva ore de la debutul simptomelor. Daca nu este tratata, infectia poate fi fatala (pana la 20% dintre adolescenti mor).
Nu exista sezonul pneumoniei, cum ar fi sezonul gripei. Daca decideti impreuna cu medicul ca trebuie sa va faceti un vaccin impotriva pneumoniei, il puteti face oricand. Daca este sezonul gripei, poti chiar sa faci un vaccin impotriva pneumoniei in acelasi timp cu un vaccin antigripal. Atata timp cat primesti fiecare vaccin intr-un brat diferit.
Vaccinul antitetanos face parte din seria recomandata de imunizari pentru copii si adulti. Protejeaza impotriva infectiei bacteriene tetanos, cunoscuta si sub numele de lockjaw. Tetanusul provoaca spasme musculare dureroase si poate duce la moarte. Vaccinul impotriva tetanosului a facut din tetanos o boala prevenibila.
Rabia este o boala virala care afecteaza sistemul nervos si creierul. Este aproape intotdeauna letal odata ce apar simptomele, dar poate fi prevenit. Ucide aproximativ 59.000 de oameni pe an, peste jumatate dintre ei fiind copii sub varsta de 15 ani.