Medicamente fara reteta

IMPORTANT!

Produsele din aceasta categorie se livreaza DOAR in BUCURESTI si ILFOV dupa ce completati datele din formular si confirmati indicatiile transmise de catre Farmacistul Spring.

Modalitatea de plata pentru comenzile ce contin OTC este plata online, cu cardul.

Conform legislatiei in vigoare, medicamentele fara prescriptie medicala de tip OTC NU se pot returna.

Daca aveti intrebari/nelamuriri despre produsele pe care urmeaza sa le comandati accesati rubrica INTREABA FARMACISTUL.

Medicamentele fara prescriptie medicala pot fi cumparate doar din farmaciile autorizate sau din cele online, in conditii de maxima siguranta (exemplu: Spring, Farmacia la Pret Mic). 

Ce sunt medicamentele fara prescriptie - OTC

Medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala sunt acele medicamente care, prin compoziţie şi indicaţii, pot fi utilizate fara intervenţia unui medic, in scopul stabilirii diagnosticului, al prescrierii acestora sau pentru monitorizarea tratamentului, fiind suficiente, la nevoie, sfaturile farmacistilor. Medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala trebuie utilizate conform prospectului sau indrumarii specialistilor in domeniul sanatatii.

Cum se administreaza medicamentele OTC - precautii - detalii

Aceste tipuri de medicamente pot ajuta la tratarea sau prevenirea simptomelor unor boli sau a diverselor probleme de sanatate. Cu toate acestea, uneori OTC-urile pot provoca efecte neplacute sau reactii adverse. Acestea pot sa apara ca urmare a interactiunii dintre mai multe medicamente, sau din interactiunea dintre medicamente si anumite produse alimentare. 

Citeste mai mult!

Cauta dupa:

Medicamente pentru
newsletter