BIO SI Wellness

Produsele BIO sunt același lucru cu produsele ECO sau organice. Motivul pentru care există 3 denumiri distincte este că fiecare din ele reprezintă țara în care sunt folosite. De exemplu, denumirea bio este folosită în principal în spațiul franco-german, termenul organic în Anglia, iar eco este termenul adoptat și în România. Certificarea produselor BIO se face după un set de reguli general valabile în toată lumea, de către organisme de stat sau private, acreditate pentru evaluarea conformităţii produselor.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter